Dragostea pe care ți-o dorești nu întotdeauna este cea pe care o meriți

Crezi că știi ce vrei. Dar este foarte important să înveți cum să lași la o parte nevoia de satisfacție și să privești lucrurile dintr-o perspectivă de durată. Este foarte important să îți aduni toată încrederea în pumni și să determini ce anume este cel mai important pentru tine.

Să realizezi că meriți mult mai mult decât îți oferă cineva. În așa mod este alimentat sentimentul tău de încredere în sine, în așa fel înțelegi propria ta valoare. De îndată ce vei înțelege aceste lucruri, cale de întoarcere înapoi nu mai există.

Uneori, mai ales dacă ești concentrată pe prezent sau încerci să îți vindeci inima frântă, aceste lucruri sunt mai dificil de înțeles. Pentru a ajunge la aceste concluzii, ai putea avea nevoie de mai mult timp. Posibil la moment să nu înțelegi de ce prietenii îți spun că meriți ceva mai bun, mai mult, mai sincer.

Te gândești că, odată ce el te face fericită la moment, ce altceva să îți dorești?

Ai nevoie de cineva care să te inspire.

De cineva care să îți dea aripi, dar să nu ți le taie. De cineva la fel de ambițios și cu multă motivație. De cineva care să vrea să meargă pe calea pe care o vrei tu și să te susțină pe parcurs. De cineva care să nu fie gelos pe succesele tale, dar să fie mândru de ele. De cineva care să îți fie partener, nu rival.

Crezi că știi ce vrei. Dar trebuie să știi că meriți pe cineva care să fie la același nivel cu tine. Cineva cu care să te simți ca după un zid care să te poată apăra în orice împrejurare. Care să alunge fricile din calea ta, îndoielile din mintea ta,  teama din inima ta.  Care să aprindă focul în sufletul tău, iar tu să te simți ca cea mai ocrotită și iubită femeie din Univers.

Sursa :