Dragostea mereu vede oamenii așa cum sunt ei în realitate

Nu căuta dragostea acolo unde nu e. Niciodată nu forța pe cineva să te iubească dacă ei nu simt asta. Fii o persoană mai amabilă, deschide larg inima, fără să te aștepți să primești ceva înapoi.

Te doare? Ești epuizată? Fii deschisă. Inima ta trebuie să depună efort uneori, atunci vei putea să oferi mai multă dragoste și astfel te vei reabilita. Compasiunea și empatia crește din durere, crăpături și suferință.

Încă poți spune „nu”. Încă mai poți picta, redesena și șterge limitele de-a lungul drumului vieții. Încă mai poți să pleci sau să rămâi. Dar, dincolo de toate, iubește-te cu adevărat.

Iubind, vei fi întreaga lume. Nu mai este nimeni altcineva care să vină să te salveze sau să te completeze. Nu mai există nimeni care să vină să-ți ia durerea, suferința, pentru că să îți dai dragoste doar ție însăți.

Nu mai trebuie să aperi o inimă frântă.

Nu fi cea care își apără propriile limite, încercând să găsești o iubire falsă. Uneori vei trăi dezamăgiri, dar vei trece peste ele. Iubirea va descoperi adevărul din ei.

Ridică-te mereu de jos atunci când cazi și nu te teme de o umbră care va apărea în calea fericirii tale. Lasă toate orgoliile la o parte. Vezi adevărata față a iubirii ca și iubirea să vadă adevărata ta față, adevăratul tău eu.

Toate în această lume au un cost, dar nu crede în măști, în reclame false. Ține minte cine ești, ține minte ce poți, ține minte ce simți.

Soarele oferă lumină și se bucură pentru toate ființele care îi primesc lumina și căldura. Fii la fel ca soarele: o zeiță binecuvântată a iubirii, fii împăcată cu propria ta strălucire.