fb

Dragostea e când îți place de ea chiar și nemachiată și când îți place de el chiar și în chiloți

Dragostea e simplă ca bună ziua. Ai văzut-o, ai salutat-o, te-ai îndrăgostit, a fost reciproc, ai invitat-o la o cafea, ați început o relație, sunteți fericiți. Pentru că iubiți. Așa e cu iubirile mari și sincere, cu relațiile sănătoase și corecte, cu oamenii îndrăgostiți. După nu vine decât delectarea de la senzația că omul de alături e omul tău iar ziua de mâine va fi cel puțin la fel de frumoasă ca cea de azi. Atunci până și cel mai mărunt gest e o dovadă de iubire iar nebunia parte din meniul zilnic. Pentru că dragostea e când….

Dragostea e când ești în cămașa lui la bucătărie și el te surprinde cu o îmbrățișare pe la spate. Când cafeaua dă în foc și vouă nu vă pasă, pentru că mai fierbinte e sărutul oferit a șaisprezecea oară.

Dragostea e când te superi repede și îți trece la fel de repede, pentru că momentele de dulcegărie sunt cu mult mai dragi și pentru că el știe atât de bine să le creeze.

Dragostea e când el îți spune să vii acasă la 10, tu îi răspunzi „ai mai vrea tu” și vii la 9. Pentru că îți pasă, pentru că ți-e dor. Iar el te așteaptă cu o cină romantică.

Dragostea e când el te vede mofturoasă, enervată sau cu poftă de nebunii și te acceptă așa cum ești. Și tu pe el îl accepți așa cum este. Expresia „la bine și la greu” există în dragoste și se aplică în fiecare zi.

Dragostea e când vă jucați cu spumă în baie. Și cu pernele în dormitor. Când experimentați la bucătărie și vă dați săruturi în hol. Când ambii aveți libertate, dar vă doriți să fiți unul lângă celălalt.

Dragostea e când te ajuță să tai cartofii și tu îl ajuți să țină roata. Când el îți piaptănă părul dimineața și tu îi scrii un mesaj dulce fără motiv. Când tu îl admiri pentru ce el reprezintă și pentru reușitele lui și el te încurajează de câte ori e nevoie.

Dragostea e când nu cauți motive sau momente sau fericire, dar trăiești. Trăiești fiecare zi, fiecare clipă și-ai vrea să extinzi asta la infinit. Dragostea e când sunteți doi și-o lume a vostră. O lume cu zâmbet, cu greutăți, cu tu și cu el, împreună. Dragostea e când vă iubiți oricând, indiferent dacă afară plouă sau e soare, indiferent dacă e liniște sau nebunie, indiferent dacă ești în pijama sau rochie de seară. Indiferent de orice.

Dragostea e când îți place de ea chiar și nemachiată și când îți place de el chiar și în chiloți.

Foto: bibo.kz