Dragostea durează atât timp cât doi oameni luptă pentru iubirea lor

Cine nu vrea să fie iubit? Cine nu vrea să aibă lângă el un om care să-l înțeleagă, să fie alături la bine şi la rău? Cine nu vrea să simtă dragostea? Toți dorim să simțim starea aia de bine, de liniște și de nebunie alături de cineva. Toți dorim să întâlnim omul potrivit cu care să ne căsătorim, să avem copii şi să fim împreună până la adânci bătrâneți. Până la urmă toți ne îndrăgostim.

Dar cât durează dragostea? Aş putea să răspund că trei ani, pentru că am avut o relație care a durat atât. Dar nu.. Dragostea durează atât timp cât există reciprocitate, înțelegere, când nu este loc de orgoliu, când vorbele lumii nu contează, când se ține cont de părerea celui de alături, când rezolvi, susții și iubeşti. Dragostea durează atât timp doi luptă pentru iubirea lor, doi înțeleg, doi ascultă, doi iubesc.

Dragostea se împarte la doi, nu la unul. Iubiți-vă o viață. Totul depinde de voi. Nu încetați să faceți fericit omul drag și înțelegeți că o emoție puternică e reciprocă. Fiți sinceri unul cu celălalt. Fiți responsabili de sentimentele ce le împărtășiți. Găsiți întotdeauna cuvinte de susținere și căldură, faceți gesturi frumoase, susțineți-vă, pentru că dragostea se simte în atât de multe feluri.

Cu drag, Mary!