fb

Dragostea de sine îți poate schimba karma!

Karma – pe departe nu e principiul pedepsirii pentru acțiuni greșite. Karma – este principiul încărcării cu energie, cu poftă de viață.

Atunci când ne iubim pe noi înșine în interiorul nostru apare o energie pe care o direcționăm spre tot ceea ce facem. Așa se formează situații prin care încărcarea cu energie se realizează – prin oameni și întâmplări.

Fiecare din noi vrea ceva să rezolve, ceva să corecteze, ceva să îmbunătățească. Acest „ceva” poate fin din diferite sfere ale vieții: dragoste, relații, familie, serviciu. Dorințele noastre sunt realizabile.

Problema e că dorințele sunt bune, pe când energia pe care o direcționăm către realizarea lor urmează alte scopuri, de cele mai multe ori inverse. Karma se ghidează anume după această energie. Se întâmplă astfel să fim refuzați de oameni de la care nu puteam aștepta altceva.

Apoi mergem acasă și ne întrebăm: ce nu a mers bine? De ce am o astfel de soartă?

Răspunsul e simplu: cum e încărcătura energetică, așa e și karma. 

De exemplu: vrem iubire și fericire în viața noastră. Dorințele noaspre sunt frumoase. Dar dacă e să privim lucrurile mai profund, înțelegem că nu ne iubim pe noi înșine. Și ce primim drept rezultat? Realizarea lipsei de iubire față de noi înșine. De cele mai multe ori această realizare se manifestă prin lipsa de iubire a omului de lângă noi.

E cel mai groaznic – dorința despre iubire și fericire o alimentăm cu lipsa de iubire de sine. De exemplu, vreu un serviciun bun. Partea proastă e că dacă nu ne iubim pe noi înșine, nu vom reuși să alimentăm dorința de a avea un serviciu bun cu energia potrivită. Ajungem să nu avem iubire, să nu avem un serviciu bun și să nu avem bani. Karma și-a făcut efectul!

Karma este asemenea legilor fizicii: există un ciocan și tu poți să lovești cu el un cui, dar poți să lovești și peste degete. În ambele cazuri va fi același ciocan și aceeași putere aplicată. Momentul decisiv este direcția puterii – unde lovim cu ciocanul. În situația noastră lovitura de ciocan – karma determină iubirea față de noi sau lipsa de iubire.

Tot ce trebuie să învățăm este să gestionăm eficient puterea noastră, deci să simțim constant dragostea față de noi. În stabilitate și este problema…

Atunci când ne simțim bine și nimeni nu ne deranjează – atunci inconștient intrăm într-o stare de iubire de sine. Armonia interioară duce la manifestarea iubirii. Viața însă își urmează cursul. Se întâmplă armonia să dispară și odată cu ea să nu mai fie nici dragoste. S-ar părea că viața noastră depinde de capriciile externe.

În realitate însă dagostea față de noi este o casă a noastră, în care mereu este cald și bine. Atunci când avem această casă, suntem independenți de orice influență exterioară. Dragostea față de noi înșine ne oferă libertatea de alegere. Atunci putem gestiona multe lucruri. Deci, DA, karma poate fi controlată. Ea chiar trebuie să fie controlată.

Atunci toate dorințele noastre vor deveni realitate. Vom vea tot ceea ce ne dorim și mai mult decât atât. În orice secundă putem schimba energia, respectiv să „corectăm” karma. În orice moment putem începe să ne iubim pe noi înșine. Nu aștepta momentul potrivit – el este ACUM!

Source :

choiz.me