Dragi femei, nu e corect să-i comparați pe cei buni cu cei nemernici

,,Toți bărbații sunt la fel!” O frază cunoscută, spusă de majoritatea femeilor. Nu sunt de acord cu ea. De ce? Pentru că sunt și bărbați buni. Bărbați care știu să se despartă frumos, nu vorbesc urât despre fosta soție sau iubită, dimpotrivă o laudă. Bărbați care nu-și permit să lovească o femeie sau să o numească cu vorbe urâte. Bărbați care își cresc singuri copiii, deoarece soția i-a părăsit, dar cu toate acestea nu-și permit să vorbească urât despre femeia care au iubit-o.

Bărbați care se implică într-o relație, nu sunt indiferenți și reci, nu se joaca cu sentimentele, nu se retrag de la prima ceartă. Dragi femei, nu e corect să-i comparați pe cei buni cu cei nemernici. Ei nu au nici o vină că ați avut în trecut bărbați ce se credeau superiori, care v-au dominat dorințele și gândurile. Până la urmă, hai să recunoaștem că nu toate femeile sunt corecte, demne, nu toate au onoare, nu toate știu să fie femei. Dar nu ar fi corect dacă bărbații ar spune că toate femeile sunt de bani gata, fără valori, onoare. Înțelegeți ce vreau să vă spun?

Sunt bărbați nemernici și femei la fel. Trebuie să le mulțumim că există. Dacă nu ar fi fost bărbații nemernici, femeile nu ar fi știut cum arată adevărata iubire. Iar de nu existau femeile de bani gata, bărbații nu ar fi știut cum arată o femeie adevărată.

Cu drag, Mary!