Dragi femei, încetați să faceți aceste lucruri cu bărbații voștri

Există femei care continuă să aibă o relație cu bărbați indiferenți. Unele chiar se căsătoresc cu ei, considerându-i drept salvatori. Pentru a evita suferința într-o relație, trebuie să încetezi să faci următoarele lucruri:

1. Să crezi că schimbarea partenerului înseamnă și schimbarea relației voastre

Este o greșeală să crezi că într-o zi partenerul tău va avea o revelație, va conștientiza toată iubirea pe care o simte față de tine și va iniția o serie de acțiuni pentru a îmbunătăți relația.

Speranța nu rezolvă nimic. Doar cu speranță nu obții fericire și bani, în același mod ea nu îți poate repara relația. În final, vei simți doar dezamăgire și involuntar te vei poziționa drept victimă.

2. Să aștepți ca partenerul tău să coincidă așteptărilor tale

Dacă încercă să îl faci pe partener să devină ceea ce nu este, inevitabil te vei dezamăgi. Învață să depistezi când merită să speri că poate avea loc o schimbare și când nu. Cu siguranță vrei ca persoana iubită, alături de tine, să își descopere și folosească întregul său potențial. Câteodată însă, anume această presiune asupra partenerului distruge totul.

3. Să îl ajuți când el nu cere acest lucru

Ai auzit cândva despre femeile care au încercat să își vindece partenerul de alcoolism? Acest lucru este imposibil. Chiar dacă el va înceta să nu bea o perioadă, se va simți impus să renunțe, nu o va face din propria dorință. Unica soluție pentru această persoană este să își dorească personal să se vindece.

Dacă un bărbat nu cere ajutor, înseamnă că el nu simte nevoia să te implici. Tratează-l ca un adult. Dacă vei încerca să îi impui ajutorul tău, el va percepe acest lucru ca pe o agresivitate.

Sursa :