fb

Dragi femei, încetați să faceți aceste lucruri cu bărbații voștri!

Dacă ți-aș spune că sunt unul dintre cei mai rigid emoțional bărbați de pe Planetă? Că m-am închis în mine, încerc din răsputeri să evit conflictele și să nu îmi asum responsabilități? Ce ar fi dacă în tentativele mele de a remedia o problemă, întotdeauna o să îmi învinuiesc partenera? Dacă aș căuta imperfecțiuni la partenera mea ca să încetez să mai fim împreună? Aș mai fi demn de o relație?

Cu siguranță unele persoane vor răspunde afirmativ. Cu atât mai mult, există femei care continuă să aibă o relație cu acest gen de bărbați. Unele chiar se căsătoresc cu ei.

Femeile care sunt în relație cu astfel de parteneri fie nu le observă imperfecțiunile, fie le neagă, fie se văd în calitate de salvatori pentru bărbații lor. Însă, în calitate de salvator, femeia se torturează atât pe sine cât și pe iubit. Pentru a evita suferința într-o relație, trebuie să încetezi să faci următoarele lucruri:

1. Să aștepți ca partenerul tău să coincidă așteptărilor tale

Dacă încercă să îl faci pe partener să devină ceea ce nu este, inevitabil te vei dezamăgi. Învață să depistezi când merită să speri în legătură cu o schimbare și când nu. Cu siguranță vrei ca persoana iubită, alături de tine, să își descopere și folosească întregul său potențial. Câteodată însă, anume această presiune asupra partenerului distruge totul.

2. Să crezi că schimbarea partenerului va duce la schimbarea relației voastră

Este o greșeală să crezi că într-o zi partenerul tău va avea o revelație, va conștientiza toată iubirea pe care o simte față de tine și va iniția o serie de acțiuni pentru a îmbunătăți relația.

Problema este că speranța nu rezolvă nimic. Doar cu speranță nu obții fericire și bani, în același mod ea nu îți poate repara relația. În final, vei simți doar dezamăgire și involuntar te vei poziționa în ipostaza de victimă.

3. Să îl ajuți când el nu cere acest lucru

Ai auzit cândva despre femeile care au încercat să își vindece partenerul de alcoolism? Acest lucru este imposibil. Chiar dacă el va înceta să nu bea o perioadă, el se va simți impus să renunțe, nu o va face din propria dorință. Unica soluție pentru această persoană este să își dorească personal să se vindece.

Dacă un bărbat nu cere ajutor, înseamnă că el nu simte nevoia să te implici. Tratează-l în modul corespunzător unui matur. Când el va simți necesitatea unui sprijin, el se va dresa. Dacă vei încerca să îi impui ajutorul tău, el va percepe acest lucru ca pe o agresivitate.

Source :

choiz.me