fb

Dragi femei, bărbații SUNT capabili să aibă sentimente!

Aud tot mai des că bărbații sunt incapabili să simtă. Nu sunt în măsură să se îndrăgostească de o femeie și să o iubească. Nu este amuzant?

Dacă bărbații nu ar putea simți și iubi, nu ați fi știut niciodată semnificația cuvântului „iubire”.

Ar fi mai bine să spunem că bărbații nu pot iubi așa cum iubesc femeile. Cum doresc acestea să fie iubite. Da, este adevărat. Implicăm o cu totul altă semnificație în acest cuvânt.

Dacă pentru femei iubirea este – o furtună și  un abis de emoții, pentru noi este un cămin cald, sigur, o cetate în care trebuie să crească fiul nostru. Avem nevoie de sprijinul femeii de lângă noi. Ea ne face mai puternici decât ne-am putut imagina vreodată. Un bărbat își dorește să fie singurul din viața ei. Vrea să lucreze asupra lui și să aducă acasă atât de multă fericire, încât să fie întotdeauna cu rezervă.

Soția mea se supără de foarte multe ori și își varsă furia pe mine când nu fac lucrurile pe care le face ea.

I-am spus odată:

Nu-mi cere să te iubesc așa cum mă iubești tu. Nu pot să o fac!

Nu înțelegea asta, i se părea că trebuie să simt această lume cum o simte ea. Să-i simt farmecul în orice miros. Să intru în pielea ei.

Ciudat, dar toată greșeala era că vroia să mă vadă ca pe ceva similar cu ea. Femeia! Dar eu nu sunt ea. Și niciodată nu voi fi.

Am învățat să-i dăruiesc emoții reieșind din acele calități pe care le posed.

O pot lua brusc în brațe să o învârtesc – nicio femeie nu ar fi în măsură să facă acest lucru.

O voi săruta și pentru că mâinile îmi sunt puternice, nu-i este teamă că va cădea.

Nu plâng la filmele care o emoționează. Nu am inima ei. O am pe a mea, care este unică. Îi scriu povești și uneori plânge de la acele cuvinte. Eu am plâns pentru prima dată când mi-a spus că în curând voi fi tată.

Îmi iubesc soția. Sunt capabil să am sentimente. Sunt bărbat.

Bărbații au propria iubire. Doar că este un pic diferită, nu-l judeca pentru asta.

Source :

Adme