Dragi bărbați, învățați să simțiți femeia de lângă voi

Odată un bărbat mi s-a plâns că femeia reproșat că nu-l simte alături. Atunci când ea a recunoscut asta, el s-a întors, a privit în jur, a înțeles că în cameră sunt doar ei doi și i-a răspuns uimit: „Ce vorbești? Eu sunt aici, alături!”

Dar ea nu-l simțea aproape. Iar când el nu a înțeles mesajul, ea l-a simțit și mai îndepărtat.

Ați simțit așa ceva în relația voastră? E supărarea frecventă a femeilor: ele nu simt alături pe omul lor, atât emoțional cât și psihologic. În așa situație multe femei pleacă, multe rămân și sunt nefericite.

E momentul când bărbatul iese spiritual din această relație. El poate spune că iubește, dar e ocupat cu serviciul, cu prietenii, cu cele 10 hobby-uri, dar nu cu ea, cu femeia de alături. Când sunt împreună, e un moment indiferent sau chiar tensionat. Ea simte și el nu. Sexul devine mecanic, cuvintele reci.

Problema e una: societatea învață bărbații să-și ascundă emoțiile. Viața doar îi spune: „Nu fi slab”, „Ajunge să te plângi pe fleacuri”. Bărbații sunt rușinați de sinceritatea. Lor le este dor de acest moment.

Pentru început, bărbații trebuie să se cunoască, să-și cunoască emoțiile, apoi să simtă femeia de alături.

Partea emoțională e capabilă să rezolve mai simplu și mai repede o problemă într-o relație, decât rațiunea. Arată emoțiile tale femeii de alături. Când vei vedea zâmbet pe fața ei, că tu ești alături, vei înțelege că merită orice efort.

Sursa :