Dragă prietenă, lumea spune că mi-ai furat iubitul, iar eu îi spun că tu pur și simplu ți-ai găsit omul tău

Spune, ești fericită lângă el? Îți oferă flori și te înțelege, te încurajează și te crede cea mai frumoasă femeie? Îți gătește micul dejun? Știu că gătește bine. Mai știu că nu-i place minciuna. E sincer și adoră să fie alintat. Chiar dacă pare dur, e blând, cald, iubitor. De la el ai multe de învățat. Nu e genul de bărbat care să te lase la greu, va fi mereu lângă tine. Te va iubi cu kilograme în plus, bolnavă și cu riduri. Îți va oferi timpul și grija lui. Se va strădui să te surprindă frumos. Iar atunci când te va săruta pe frunte să știi că te va iubi cu adevărat. El sărută pe frunte doar pe oamenii dragi.

Spuneai că dorești un bărbat care să-ți sărute sufletul, el o va face dacă tu îl vei iubi cu adevărat. Îți va împleti părul și-ți va scrie poezii. De multe ori îți va împlini mofturile, nu-ți va judeca trecutul, nici lacrimile. Alegerile ți le va respecta, iar tu pentru el vei fi perfectă cu toate defectele pe care le ai. Uneori e gelos și puțin egoist, dar ce bărbat iubitor nu vrea să-i aparții doar lui ca femeie iubită?

Da, așa e bărbatul pe care l-am iubit, dragă prietenă. Te las să-l descoperi. Mai bine zis să vă descoperiți. Acum e în brațele tale, îmbrățișează-l. Nu sunt supărată pe tine. Nu-ți voi spune cuvinte urîte, pentru că pe un om îl reprezintă ceea ce vorbește. Respect pe toți oamenii care au fost în viața mea, fiindcă toți m-au învățat ceva. Uneori viața ne oferă șansa de a ne întâlni iubirea nu tocmai în circumstanțe frumoase. În cazul nostru viața ne-a învățat să credem în dragoste și în orice momente să rămânem oameni. Poate că tu îl înțelegi mai bine. Poate că tu i-ai atins inima cu mai multă grijă. Poate că tu ești mai calculată, mai deșteaptă. Poate că tu nu ești complicată. Poate că tu nu ceri prea multe, nu ai așteptări. Poate că tu ești mai frumoasă. Poate că el alături de tine a aflat cum arată iubirea. Poate că nu m-a iubit, iar pe tine da. Se mai întâmplă…

Dragă prietenă, lumea spune că mi-ai furat iubitul, iar eu îi spun că tu pur și simplu ți-ai găsit omul tău. Așa a fost să fie ca tu să fii fericită cu ajutorul meu. Asta e soarta. Îți doresc binele. Iubiți-vă. Nu asculta pe nimeni și nu renunța la voi. Pentru toate femeile care au rămas fără iubiți, pentru că aceștia au plecat cu buna lor prietenă, sfatul meu: nu fiți mâniate, doar bucurați-vă de fericirea lor. Nu uitați că nimic nu e din întâmplare, totul are un rost. Cu inima nu te poți juca. După o iubire, vă așteaptă o mai mare iubire. Capul sus.

Cu drag, Mary!