Draga mea, înțelege: tu nu ceri prea mult

Niciodată să nu te gândești că ceri prea mult. Nu ceri prea mult atunci când aștepți să îți răspundă la mesaje. Tu trebuie să fii o prioritate pentru bărbatul din viața ta, chiar și atunci când sunteți departe unul de celălalt, iar dacă acest lucru nu se întâmplă, este ceva greșit. Bărbatul care te iubește trebuie să rămână un partener demn pentru tine, nu doar atunci când când el vrea sau are dispoziție bună. 

Nu ceri prea mult așteptând fidelitate din partea omului drag.

Acest lucru nu ar trebui să fie absolut deloc imposibil. Dacă aveți o relație reală, sinceră, serioasă, o singură femeie va fi suficientă pentru el, adică tu. Dacă totuși nu poate să îți rămână credincios, atunci nu te merită. 

Nu ceri prea mult atunci când vrei ca bărbatul din viața ta să te asculte și să te audă. Nu întotdeauna trebuie să glumiți, să flirtați, să vorbiți despre lucruri superficiale. Cu siguranță vor veni momente în care veți trebui să discutați și despre lucruri mai importante, mai complexe.

Relațiile cu adevărat intime implică discuții pe subiecte incomode. Trebuie să simți că poți veni la bărbatul din viața ta din orice motiv, iar el cu siguranță va găsi timp să te asculte și să te înțeleagă.

Nu ceri prea mult atunci când vrei ca bărbatul din viața ta să își îndeplinească promisiunile. Meriți să ai în viața ta, alături de tine o persoană stabilă, serioasă, de încredere. Dacă nu se întâmplă asta, e doar un om care face promisiuni goale…

Acțiunile vorbesc mult mai mult decât cuvintele… 

Nu ceri prea mult atunci când ceri de la bărbatul din viața ta să fie acolo atunci când ai nevoie de sprijin. El trebuie să fie coechipierul tău. Partenerul tău. Să nu fugă atunci când în viață vin momente mai dificile. Să nu plece capul atunci când trebuie să vorbească tare. Să nu cedeze atunci când trebuie să ia decizii importante.

Nu ceri prea mult atunci când aștepți din partea bărbatului din viața ta să aibă grijă de tine. Să te respecte. Să îți arate cât de importantă ești tu în viața lui. Un bărbat iubitor vrea ca femeia sa să fie împlinită și cea mai fericită. Dacă nu te simți așa, el nu este bărbatul potrivit. 

Niciodată să nu îți fie frică să ceri. Și nu lăsa pe nimeni să te convingă că ceri prea mult sau că cererile tale sunt prea mari, prea multe, prea imposibile…

Sursa :