Dragă femeie puternică, să nu îți ceri niciodată scuze pentru aceste lucruri

Scumpă femeie puternică, niciodată să nu îți ceri scuze pentru că…

 Ești prea gălăgioasă

Nu ești prea gălăgioasă, dacă încerci să susții un punct de vedere. Trebuie să vorbești mai tare ca să te faci auzită. Nu ești vinovată că unii nu vor să te asculte altfel.

Ești prea puternică

Nimeni nu îți cunoaște cu adevărat puterea. Nimeni nu știe că ai înotat peste oceane și câți munți ai ridicat ca să fii acolo unde ești acum. Atât timp cât știi ce sacrificii ai făcut, nu te lăsa învinsă și nu-ți cere scuze pentru asta.

Nu ești așa cum vor alții să fii

Nu ești obligată să satisfaci așteptările altor oameni. Majoritatea oamenilor încearcă să te constrângă, pentru că nu știu cum altfel să facă față forței și energiei tale. Nu te lăsa influențată de mulțime. Ești o individualitate.

 Îți urmezi visurile

Nu te înconjura de persoanele pentru care visurile tale sunt un obstacol. În orice circumstanțe, să rămâi fidelă dorințelor tale. Ele sunt lucrurile care te definesc.

Te iubești (asta nu e un motiv să-ți ceri scuze!)

Faptul că te iubești nu te face egoistă. Nu ești prea mândră, crede-mă. Meriți iubire și știi că mai întâi tu trebuie să ți-o oferi.

 Îți permiți să fii uneori slabă

Niciodată nu trebuie să te rușinezi de momentele tale de slăbiciune. Cel mai important este să ai alături o persoană care te va susține. Niciodată să nu fii cu un bărbat care va rămâne cu tine doar în momentele fericite.

 Nu ești sigură pe tine

Cu toții câteodată ne dezechilibrăm emoțional. Atunci avem nevoie de ajutor pentru a ne ridica. Este un lucru cât se poate de firesc, să nu fii întotdeauna sigură pe tine. Este o prostie să-ți ceri scuze pentru asta.

Dar întreabă-te un lucru: îți dorești să fii astfel?

Sursa :