fb

Doza de motivație pentru o zi întreagă

Primește o doză de motivație și începe să acționezi acum!

Motivația – un impuls de energie pentru punerea în aplicare a acțiunilor reale în vederea realizării obiectivelor și progreselor semnificative în viață.

Indiferent de situație, îndepărtează orice gând negativ! Gândurile materialiste și negative se pot strecura cu ușurință în viața ta. Deci, gândește pozitiv și optimist asupra lucrurilor care îți pot oferi motivație pentru întreaga zi.

Încearcă să te trezești devreme, indiferent de ziua săptămânii. Promite-ți că te vei trezi în fiecare zi la aceeași oră și, cu cât mai devreme, cu atât mai bine. Motivația care provine dis-de-dimineață este cea mai bună.

Motivează-te doar spre câștig

În fiecare zi, în fiecare moment, oferă-ți un îndemn pozitiv și pune-ți un scop care te va duce spre victorie. Pentru tine, ca și pentru fiecare om, există o alegere: să câștigi sau să pierzi într-o anumită situație.

Chiar în momentul în care te-ai trezit, oferă-ți o perspectivă despre acea zi: „În toate domeniile vieții, astăzi voi fi mai bun decât ieri. Astăzi va fi una dintre cele mai interesante zile din viața mea! Astăzi mă așteaptă victoria și doar victoria!”.

Motivează-te pentru o stare de spirit pozitivă și bună

Evită orice situație pentru a vedea doar aspectele bune și pozitive.

Îndoielile cu privire la faptul că nu ești capabil de a face ceva, îți pot distruge și șterge toată motivația. Din cauza incertitudinii, majoritatea oamenilor nu pot ține vie motivația, indiferent de progresul și realizările înregistrate.

Cumva li se pare fie că nu sunt pe drumul cel bun, fie că nu acționează corect. Fii încrezător în propriile forțe, pentru că este o calitate extrem de importantă care te poate direcționa spre realizarea obiectivelor și atingerea succesului.

Învață să apreciezi realizările și progresul. Acest lucru te va ajuta să te motivezi pentru a doua zi. În fiecare zi trebuie să ai dovezi care te vor împinge înainte și care îți va oferi doza suficientă de motivare. Trebuie să vezi că ai un rezultat, că ai succes și că, în fiecare zi, viața ta ia altă întorsătură. Principalul aspect care trebuie măsurat și evaluat este progresul acțiunilor tale, și nu procesul!

Cum să îți furnizezi motivația?

În fiecare zi, fii în competiție cu tine! Dacă ai obiceiul de a te compara mereu cu alții, află că în cele din urmă acest lucru te va demotiva. Așadar, nu compara realizările tale cu ale altora, pentru că îți desființezi întregul efect al progresului care îți va ucide dorința de a merge mai departe. Fiecare persoană este diferită. Cel mai important lucru este mișcarea înainte. Competitorul cu care trebuie să te compari și pe care trebuie să-l câștigi zi de zi ești tu însuți!