Două reguli simple ale relațiilor, capabile să îți schimbe în mod radical viața personală

Există doar două reguli, capabile să îți aducă schimbări majore în viața personală:

Ele pot fi aplicate atât de femei, cât și de bărbați.

1. În relație trebuie să te simți ușor

Trebuie să te simți ușor de la bun început. Chiar din primele momente petrecute împreună.

Oamenii au proprietate de a simți un suflet pereche chiar din start. Cu alte cuvinte, simplu înseamnă bine, dificil înseamnă rău. Desigur, tuturor ne plac jocurile de la început, flirtul și inaccesibilitatea partenerului.

Dar și acestea au un termen de valabilitate.  Relația nu trebuie să fie o luptă continuă pentru dobândirea atenției sau pentru incadrarea în standardele pertenerului.

Relațiile complicate se potrivesc doar celor care se plictisesc. Celor care au o groază de timp liber și iubesc drama. Relațiile în care tot efortul cade pe umerii tău nu îți merită timpul și resursele emoționale.

2. Relația trebuie să îți aducă fericire

Din moment ce o relație nu te mai satisface, ci dimpotrivă, îți consumă energia pozitivă, ea necesită să fie lăsată în urmă.

Mulți oameni fac greșeala de a păstra o relație fără viitor. Ei investesc timp și emoții acolo unde acestea se pierd în van.

Atunci când partenerul tău nu te mai apreciază, când ești tot timpul învinuit și stânjenit, e momentul să pui punctul final.

Relațiile trebuie să te facă fericit. Într-un cuplu trebuie să te simți mai împlinit și mai liber decât oricând. Dacă te simți altfel, te afli în locul greșit, alături de persoana nepotrivită.

Sursa :