fb

Două reguli geniale care îți vor schimba viața personală pentru totdeauna!

Sunt doar două reguli în viața personală care funcționează cu adevărat. Ele sunt potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Iar cei care nu le știu sunt predestinați să piardă timpul și nervii pe oameni nepotriviți.

Regula numărul unu. În relație totul trebuie să fie ușor.

Ușor trebuie să fie de la început. Din primele minute. Dacă la prima întâlnire simți omul ca pe un vechi prieten, ți se potrivește mai bine, decât cel care trebuie curtat mult timp. Este mai bine să fii cu băiatul care după 15 minute te ademenește în toaleta unui centru comercial, decât cu acea persoană căreia i-ai trimis scrisori timp de șapte ani de zile, fără a primi vreun răspuns.

Fata care îți arată interes din prima este mai potrivită decât frumoasa care trebuie dusă în Bahamas. Simplu – înseamnă bine. Dificil – înseamnă rău.

Nu este nevoie să demonstrezi nimic nimănui. În general, în relație nu trebuie să încerci să demonstrezi absolut nimic.

Nu trebuie să cauți pe nimeni, să te schimbi sau să alergi după cineva. Dacă o faci o  dată, o vei face în fiecare zi, iar în schimb vei vedea doar o mutră nemulțumită și capricioasă. Dacă nu a mers din prima – nu încerca să tragi pisica de coadă. Înseamnă că nu este omul tău.

Relațiile complexe sunt potrivite doar pentru cei care se plictisesc și care au o mulțime de timp liber. Pentru restul oamenilor este doar un mod de a-și strica nervii.

Nu trebuie să accepți relațiile complexe. Relațiile în care trebuie să faci doar ceea ce zice cineva – sunt umilitoare. Mai devreme sau mai târziu, vei ajunge la limita răbdării. Nu te lăsa atras într-o relație complicată.

Regula numărul doi, dar nu mai puțin importantă. Relațiile ar trebui să aducă bucurie.

Această afirmație, de-asemenea nu are nevoie de nici o dovadă. Odată ce relația nu mai aduce bucurie, ci doar mizerii, oprește acest fenomen.

Nu te obișnui cu certurile, lacrimile și vasele sparte. Lasă conversațiile lungi, acuzațiile și reproșurile. Nu sunt lucruri normale!Reprezintă calea spre iad! De îndată ce fericirea părăsește o relație – ea devine inutilă. Pare simplu.

Dar de-a lungul anilor, mulți oameni plutesc în propriile nemulțumiri și își ocupă mintea cu dispute inutile. Nu trebuie să faci asta! Dacă prin cuvintele tale fericirea este amenințată – închide gura, pentru că se încep certurile – mai bine pleacă. Omul vrea doar să te acuze și să te învinuiască – nu îi permite să îți sădească sentimentul de vinovăție. Ieși afară! Ai nevoie de relație pentru a te bucura. Toate celelalte relații: „de dragul copiilor”, „pentru că toți trăiesc așa”, „din obișnuință”, „pentru că fără ea este mai rău”, le poți lua și arunca la gunoi.

via: morena-morana