Două cuvinte care te vor ajuta să fii fericită. Repetă-le cât mai des!

Sunt două cuvinte magice care îți vor schimba viața. Nu e vorba de „mulțumesc” sau „te rog”, așa cum ne învățau în copilărie. Aceste cuvinte sunt „suficient” și „merit”.

SUFICIENT

De ce suferim în viață? Pentru că mereu ceva nu ne ajunge. Nu ajung bani, nu ajunge dragoste, nu ajunge atenție, nu ajunge încredere în sine. Ce-ar fi facă, în loc să te concentrezi pe neajunsuri, începi să te gândești la ceea ce este suficient?

Universul și viața ne oferă lucrurile și oamenii la care ne gândim cel mai mult. Încearcă să-ți spui: „Am suficientă dragoste”. Ce vei simți atunci? Probabil sentimentul fericirii va crește. Spune:

„Am suficienți bani! Am suficientă dragoste! Am suficientă fericire! Am suficientă bucurie! Am suficientă libertate! Am suficientă frumusețe! Am suficientă energie!

Joacă-te cu aceste cuvinte cum vrei. Formează cu ele o afirmație și repet-o cât mai des. Neajunsurile nu sunt pentru tine. Ceea ce ai îți este suficient. Neajunsurile sunt o iluzie, suficiența este împlinire.

MERIT

Dacă nu ai ceva, înseamnă că nu ai nevoie de asta. În schimb, te subestimezi și crezi că nu meriți nimic. Încearcă să acționezi după aceeași schemă, spune cât mai des: „Merit dragostea adevărată!

Merit toți banii din lume! Merit împlinirea, gingășia și fericirea! Merit să am ceea ce-mi doresc cu adevărat! Merit să fiu alături de omul iubit! Merit să primesc tot ce este mai bun de la viață!”

Repetă aceste două cuvinte cât mai des, până vei crede cu adevărat în ele și atunci se vor întâmpla minuni!

Sursa :