Două citate, care îți vor schimba felul în care înțelegi viața

În această viață nu există cea mai bună și cea mai potrivită oportunitate. Există doar una: cea pe care o ai în fața ta. Nu poți trăi cu gândurile în viitor, dar poți face tot posibilul și imposibilul pentru a realiza ceea ce visezi și îți dorești mai mult decât orice altceva.

Probabil ai trăit așa stări când ți-ai dorit ceva atât de mult, încât ai fost gata să faci orice pentru asta. Sau, dimpotrivă, când erai gata să trăiești și să faci tot posibilul și imposibilul pentru cineva drag.

Puterea dorinței este foarte importantă pentru un om. Cum să devii o persoană înțeleaptă, cum să iei deciziile corecte? Să știi că toate acestea le vei primi doar atunci când le vei vrea la fel de disperat ca o gură de aer proaspăt. Dorința este punctul de plecare al tuturor realizărilor.

Nu doar un vis, nu doar o speranță.

E vorba despre o dorință atât de puternică, încât să poată depăși orice. Dacă îți vei dori ceva atât de mult, vei face orice ca totul să se întâmple. Dar dacă nu îți vei dori cu adevărat, nici o strategie nu te va ajuta să obții acel lucru.

Majoritatea oamenilor, în loc să realizeze ceea ce își doresc cu adevărat și să înceapă să depună eforturi pentru a realiza acest lucru, caută și încearcă în mod constant diverse strategii pentru a obține succesul, fără măcar să se gândească la ce este sau nu posibil.

Majoritatea dintre ei așteaptă un fel de perspectivă. Ei cred că cineva din exterior trebuie să-i scuture, să le arate calea, să le arunce lumină în cale și succesul se va ivi. Sau vor să obțină totul dintr-o dată, fără să depună careva efort.

Acesta este motivul obsesiei lor pentru obținerea succesului, în loc să se gândească la valorile și viziunea asupra lumii. În viață reușești doar atunci când știi foarte bine ce vrei.

Dacă aștepți ca ceva sau cineva să te ajute să te trezești ca să ai suficientă motivație,. pasiune, dorință să mergi doar înainte, vei aștepta foarte mult până scopul tău se va realiza. Pentru a putea trăi cu toată forța și a putea respira cu tot sufletul, nu trebuie să aștepți un semn de sus, trebuie să te aduni și să începi să acționezi.

Când ai încercat ultima oară să realizezi ceva cu propriile forțe?

Un renumit designer de modă spunea odată: „Petreciu prea mult timp încercând să perfecționezi un lucru, înainte să încerci să-l faci. Nu aștepta la nesfârșit perfecțiunea, folosește ce ai și implică-te într-un proiect real acum”.

Dacă ai nevoie de mai multă motivație, fă ceva acum. Nu mâine, nu săptămâna viitoare, ci azi, acum. Nu cu oamenii pe care îi aștepți că vor fi cei potriviți, ci cu cei de azi, din jurul tău.

O altă personalitate spunea: „Nimic semnificativ nu se va întâmpla mâine dacă nu faci ceva azi”. Nimic nu depășește plăcerea pe care o obții când lucrezi la ceea ce îți dorești foarte mult.

Unde ai fi azi dacă ai fi început să lucrezi de ieri la realizarea dorinței tale? Sau de săptămâna trecută? Sau de anul trecut? E greu să scapi de toate gândurile negative, pentru că ele sunt o realitate a vieții și trebuie să stai față în față cu ele dacă vrei ca viitorul tău să fie mai bun decât trecutul tău.

Starea actuală a vieții tale este o consecință a dorințelor, a planificărilor și deciziilor tale anterioare. Dacă vrei să ai un viitor luminos, trebuie să iei decizii bine informate și cât mai responsabile. Azi, acum. Viața pe care o visezi n-are cum să fie ușoară și simplă.

Dacă ar fi fost așa, toți ar fi trăit bine și frumos. Dar, în loc să te plângi de greutăți, fă ceva pe cont propriu. Există multe lucruri în viață pentru care să vrei să trăiești. Există oameni minunați, potențial uriaș. Din momentul când vei înțelege că azi este momentul să începi să iei decizii, să faci ceva important, vei începe să trăiești cu adevărat.