Două cele mai importante motive pentru care bărbații nu mai răspund la mesaje

Ai întâlnit pe cineva și viața ta s-a umplut de culoare, de sens.

Vorbiți întruna, povestiți, râdeți ca niște copii.

Îi scrii ca de obicei, dar prietenul tău nu mai răspunde. Ce ar putea fi mai rău? Ai crezut că între voi totul este clar, lucrurile merg foarte bine și aveți un viitor împreună.

În minte îți vin o mulțime de idei: ar putea avea bateria moartă la telefon. Sau poate e cu o rudă la spital. Trec orele, apoi chiar și zile întregi, fără răspuns. De cele mai multe ori, atunci când un mesaj este transmis, iar răspuns nu există, asta înseamnă că persoana care a primit și citit mesajul a decis să nu răspundă.

De ce un bărbat, chiar dacă este împreună cu o femeie de ceva timp, încetează să îi mai răspundă la mesaje? Există două motive principale pentru acest lucru:

1. Este prea imatur emoțional pentru a vorbi despre ceea ce crede și simte

El pur și simplu nu știe ce să facă și nici nu vrea să încerce. Se gândește că ar putea pune relația sa pe pauză o anumită perioadă de timp. Sau nu vrea să fie distras de la anumite lucruri pe care el le crede a fi mai importante.

Nu înțelege că este absolut normal să comunici cu persoana iubită, să răspunzi la mesaje. Atitudinea sa copilărească este un semn important al unei imaturități în raport cu relațiile și femeia iubită. 

2. Nu mai vrea să te vadă

Cel mai probabil, el încearcă să se despartă de tine, pur și simplu dispărând din viața ta. Poate și-a dat seama că nu te iubește așa cum credea la început și nu mai vrea să piardă timpul.

Sau poate că a vrut doar intimitate. Da, este doar un laș, nu un bărbat adult. Meriți mai mult! 

 Dacă ți se întâmplă astfel de situații, nu dispera. Înseamnă că nu este sufletul tău pereche. Înseamnă că nu cu el trebuie să îți petreci cele mai frumoase clipe. Bărbatul tău încă te așteaptă.

Sursa :