Doar un bărbat slab o va face pe femeie să-l iubească, fără ca el să ofere iubire în schimb

A iubi o femeie înseamnă să nu renunți niciodată la ea. Dacă vei face acest lucru, te vei pierde… Prima experiență în dragoste aproape mereu este una dificilă. Te-ai îndrăgostit, dar ea nu a simțit același lucru. Dar, din nefericire pentru ea, nu ai fost gata să cedezi așa ușor.

Posibil, această decizie nu a fost una bună, dar nu ai putut face altfel. Pentru prima dată în viață ai simțit că te-ai îndrăgostit cu adevărat și că această femeie a fost făcută anume pentru tine. Perseverența ta a dat roade. Datorită acestui fapt, ea și-a dat seama că o tratezi cu dragoste și tandrețe, așa cum nimeni nu a mai simțit pentru ea.

Problema e că, după ce ai reușit să-i câștigi iubirea, sentimentele tale au început să se estompeze. Ea s-a deschis în fața ta, dar tu nu ai mai avut putere să faci la fel. Ai crezut că o iubești, ca până la urmă să înțelegi că te înșeli. Pur și simplu nu ai putut privi dincolo de principalul lucru: valurile copleșitoare de emoții.

Erai tânăr, fără experiență și naiv. Ai crezut că dragostea este ceva simplu și pur. Dar abia după câțiva ani ți-ai dat seama că te-ai înșelat, că nici măcar nu ai înțeles ce este iubirea adevărată. În general, toate acestea pot fi descrise în diferite cuvinte, dar cel mai important lucru este că ai fost slab.

Doar un bărbat slab poate face o femeie să se îndrăgostească de el, apoi să strice totul. Nu este ușor să faci o femeie să te iubească, cu atât mai mult când aceasta se opune acestei iubiri în toate modurile posibile. O femeie, ca și un bărbat, se poate îndrăgosti doar atunci când ea însăși dorește acest lucru.

Suntem atrași de lucruri inaccesibile sau interzise.

Aceeași regulă funcționează și în relații. Un bărbat trebuie să dea dovadă de altruism pentru a câștiga inima femeii sale iubite. Trebuie să-ți urmezi propriile convingeri. Acest lucru este ușor pentru tine, ca bărbat, pentru că te convingi că iubești anume această femeie și și că vei fi cu ea, în ciuda tuturor eșecurilor pe care va trebui să le faci față.

Dar de ce uneori unii bărbați pot renunța prea ușor și prea repede la femeia iubită? De ce toate emoțiile și amintirile se estompează pe final și pasiunea dispare? Din cauza slăbiciunii. Doar un bărbat slab va face o femeie să se îndrăgostească de el, ca mai apoi să se convingă că a greșit.

A te îndrăgosti nu este altceva decât realitatea pe care vrei să o vezi acum, să devii o parte din ea și să te adaptezi la viața ta. Dar, după ce obții rezultatul dorit, te oprești. În acest caz, creierul tău nu pare să fie altceva decât o bucată de substanță cenușie.

Poate că lipsa unei percepții corecte este ceea ce îți afectează relația. Iată de ce unii bărbați încep să creadă că au încetat să-și mai iubească femeia, încep să simplifice circumstanțele și să se justifice. Astfel de bărbați niciodată nu vor înțelege că ei doar nu au știut cum să iubească.

Dacă ești îndrăgostit cu adevărat, atunci vei găsi puterea în tine pentru a menține cu orice preț această relație pe care abia ai construit-o. Vei dori să o păstrezi într-o nouă realitate. Dacă știi multe despre persoana pe care o iubești, dacă nu ți-ai pierdut sentimentele pentru ea, atunci poți duce toate acestea pentru întreaga viață.

Doar că acest lucru le reușește la foarte puțini oameni

Doar un bărbat slab face o femeie să-l iubească, apoi el îi frânge inima. Pentru ca iubirea să devină mai puternică este nevoie de încredere reciprocă. Fără încredere este imposibil să simți ceva, să iubești, să oferi respect. Un bărbat trebuie să-și arate dragostea în așa fel, ca femeia lui să nu aibă vreun motiv să se îndoiască de această iubire.

Fiecare bărbat trebuie să uite de așa lucruri cum ar fi: trădarea, insultele, minciunile, neîncrederea, suferința. Iubirea este confruntarea eternă dintre două entități care trăiesc în interiorul tău: slăbiciunea și voința. Dacă nu vei acorda atenție acestor două lucruri, vei pierde foarte repede încrederea în sentimentele tale și nu vei simți limitele stabilite în interiorul tău. Trebuie să îți faci griji pentru liniștea sufletească și pentru fericirea ta.

Doar un bărbat slab poate face o femeie să-l iubească, apoi să o refuze. Când iubești o femeie, te legi de ea. Poate încă nu ți-ai dat seama, dar exact asta se întâmplă. Dacă nu simți o astfel de conexiune, înseamnă că încă nu ai renunțat la propriul egocentrism. Va dura ceva timp până să înveți să trăiești nu doar pentru tine.

Niciodată nu vei fi fericit dacă te vei limita la singurătate.

Nu trebuie să lași ca circumstanțele vieții să dicteze termenii pentru fericirea ta. Doar un bărbat slab creează o oportunitate pentru fericirea sa, apoi o lasă să scape. Dacă ai reușit să iubești, e bine. Dar aceasta e doar începutul drumului spre fericire. Ai câștigat doar o bătălie, dar nu și războiul, de aceea trebuie să treci la cea mai dificilă etapă. Ești suficient de puternic pentru asta? Ai destulă răbdare și perseverență? Niciodată nu trebuie să încetezi să lupți pentru dragoste!

Sursa :