“Doamnele de fier”: 3 semne zodiacale cu un caracter puternic!

Astrologii ne previn că orice gen de conflict cu aceste femei se va transforma în unul sisific, lipsit de sens, căci ele, mai bine ca oricine, știu a-și suprima interlocutorul prin argumente logice exprimate într-un mod strategic și bine-gândit.

Puterea acestor femei constă în incredibila lor capacitate dictată de orientarea conștientă spre un scop bine-definit. Iată care sunt semnele zodiacale reprezentative pentru ele:

Berbecii

Aparent, aceste femei pot părea sensibile, iar viziunile lor – infantile și simpliste. Dar când vine timpul să le cunoști mai bine, îți dai seama că ele ascund foarte bine spiritul de observație, atenția și tactul. De regulă, ele adoptă strategia limitei – îți sunt prietenă, până îmi rămâi și tu prieten.

Odată cei ai încălcat limita de interacționare cu aceste femei, sau chiar ai îndrăznit să provoci durere celor dragi lor, să știi că ai pățit rău de tot. Ele sunt foarte blânde, înțelegătoare și grijulii în raport cu oamenii pe care îi iubesc, dar ori de câte ori cineva le trădează, ele se răzbună foarte violent.

Taurii

Incredibila deschidere către lume a acestor femei impresionează. Blândețea lor îi dezorientează pe toți, făcându-i să nu-și dea seama de marea putere lăuntrică ce se ascunde în adâncul sufletului lor.

Credeți-mă, nu este o manifestare falsă, ci mai degrabă una dictată de o autentică iubire a vieții. Dar ca și toții oamenii, femeile-tauri se întâlnesc, deseori, cu multiple probleme. Când e vorba de rezolvarea acestora, acea blândețe specifică lor dispare, iar locul ei este ocupat de o motivație aproape animalică de a da pe toți la o parte, pentru a-și recăpăta armonia de cândva.

Capricornii

Reprezentantele acestui semn zodiacal, cel mai des, se comportă foarte amabil și restrâns, din motiv că adoptarea unei aparențe introvertite le permite să se distanțeze de oamenii toxici din viața lor.

Această indiferență aparentă nu este o oarecare trăsătură a lor, ci un adevărat principiu ce le definește viziunile și comportamentul. Aceasă tehnică le permite păstrarea echilibrată a stimei de sine, fără ca oamenii străini să aibă prea mult acces la sufletul lor. Însă dacă tehnica nu mai funcționează, atunci e timpul potrivit pentru ACȚIUNE!

Sursa :