Distanța dintre tine și omul iubit e pentru ca să-ți fie dor, dar nu să înșeli. Altfel nu ești decât un laș ordinar

Nu, nu-mi prezenta scuze pentru că ai înșelat. Nici nu-mi spune că ai avut un moment de slăbiciune. Nu încerca să pari corect și să argumentezi lașitatea ta. Ce a fost a fost. După, nimic nu mai e la fel. Ai plecat pentru un scop anume, iar acest scop pe departe nu era să flirtezi, să cucerești și apoi să înșeli. Distanța dintre noi era doar un moment trecător, pe care tu l-ai transformat într-o dezamăgire pe viață. Ai trădat toate visurile noastre. Ești un laș.

Și așa se întâmplă de fiecare dată când poftele și neîncrederea depășesc sentimentul de dragoste, când nu iubești cu adevărat, când rănești. Cei care dau vina pe distanță, dând-o drept motiv al răcirii relației nu sunt decât niște profitori, niște falși. Nu distanța omoară sentimentele, oamenii fac asta. Distrug amintiri, distrug visuri și în același timp distrug și sufletul celui pe care l-au iubit. Dacă l-au mai iubit.

Trebuie să-ți fie dor atunci când nu ești lângă cineva drag, dar nu să uiți. Trebuie să vrei mai repede să fii alături, dar nu să cauți să înșeli cu prima ocazie. Cine vei fi atunci? Cum te vei simți după? Genul acesta de plăceri vine și trece la fel de repede, dar după asta oare nu vei regreta? Nu vei reveni acasă și vei dori să o vezi la fel de iubitoare și grijulie? Dacă înșeli, dacă refuzi să rămâi sincer, mult probabil să suferi tu după asta. Vrei să trăiești așa ceva? Dacă înșeli, nu ești diferit de fustangii și nemernicii care trădează cu orice preț. Dacă ești devotat, nu vei permite distanței să fie piedică între voi. Vă veți iubi și asta va conta cel mai mult.

Distanța dintre tine și omul iubit e pentru ca să-ți fie dor, dar nu să înșeli. Altfel nu ești decât un laș ordinar. 

Foto: starsinfo.ru