Din partea acestor oameni cel mai des să te aștepți că te vor trăda

Trădarea este un motiv important al despărțirilor. Este ceva inacceptabil într-o relație. Dar trădarea nu se referă doar la acțiuni. Ea poate fi de mai multe tipuri: fizică și emoțională. Există oameni care sunt mult mai predispuși la trădare decât alții:

1. Narcisiștii și egoiștii

Acești oameni se gândesc doar la propria persoană. Ei mereu obțin ce vor și nu le pasă de sentimentele celor de lângă ei. Acestor persoane nu le este suficient să fie iubite de o singură persoană. Ei vor să fie iubiți de toți și vor să poată obține iubirea tuturor. 

2. Cei care stau mult pe rețelele de socializare

Oamenii de știință au făcut anumite studii care arată clar o strânsă legătură între utilizarea rețelelor de socializare și trădare. Oamenii care aleg să trăiască online uită de relațiile lor reale. Ei sunt prea ocupați și astfel se îndepărtează de partenerul lor.

3. Cei care au mai trădat

Chiar dacă această persoană și-a cerut scuze și a promis să nu mai trădeze, din păcate acest lucru se poate întâmpla din nou. Da, oamenii se pot schimba în anumite circumstanțe, dar este foarte dificil. 

4. Când vârsta unei persoane se sfârșește cu „9”

Poate părea straniu, dar studiile au arătat că cel mai des oamenii trădează la vârstele de 29, 39, 49 și 59 de ani. Când o persoană se apropie de un nou deceniu al vârstei sale, cumva încearcă să-și păstreze tinerețea și o face prin orice metode: trădări sau intrigi. Desigur, acest lucru nu se referă la toată lumea. 

Sursa :