Diferența dintre bărbatul care te vrea alături pentru câteva ore și cel care te vrea pentru toată viața

Uneori, indiferent cât de mult te atașezi emoțional și cât de sincere sunt emoțiile tale, descoperi că omul de alături are alte interese și alte priorități. El caută doar să profite de sensibilitatea ta și te vrea alături într-un fel egoist.

Alteori conexiunea emoțională se întâmplă firesc. Acest bărbat îți demonstrează că-i pasă cu adevărat, aduce liniște în sufletul tău, te provoacă să fii o persoană mai bună, face tot posibilul ca lucrurile să funcționeze. El te vrea aproape pentru totdeauna.

Acel bărbat care tratează lucrurile în mod superficial, nu va căuta mai mult decât o aventură. Pentru el este firesc să vină și să plece când vrea, să trăiască în mod firesc o pasiune străină, să nu se complice cu relații serioase, să pună presiune.

El îți vorbește fără a se conecta, fără a încerca să te descopere și să treacă dincolo de aparențe. Îți spune aceleași cuvinte pe care le-a rostit și altor femei, are un comportament cuceritor care vrea doar să surprindă, să provoace, să atragă imediat.

Pentru bărbatul iubitor cucerirea nu se întâmplă forțat, nu este un scop. El îți vrea binele, îți vorbește cu încredere, își deschide sufletul în fața ta, știind că are rost. Este atent și grijuliu, știind cât de mult contează susținerea lui.

Este conștient de valoarea unei apropieri sănătoase, de greutatea unui cuvând spus, de importanța unor acțiuni făcute la timp. Iată de ce îl vezi mereu aproape de inima ta, îndrăgostit de lumea ta, sincer și gata să construiască.

Bărbatul indiferent nu își asumă nimic

Nu își asumă rolul de partener, nici nu permite ca lucrurile să evolueze până în acest moment. Nu își asumă relația, nici nu consideră că între voi este o relație. Nu își asumă ceea ce spune și ce face, crede că alegerile lui sunt mai importante.

Ai nevoie de el, de susținere și înțelegere, dar găsești doar tăcere sau detașări emoționale. Se preface mereu ocupat, însă imediat cum devine interesat de tine, inventează scenarii în favoarea lui sau chiar te acuză că ești indiferentă.

În schimb, bărbatul afectuos și iubitor nu are timp pentru jocuri ieftine, pentru interpretări inutile, pentru cuvinte urâte. El acționează demn în orice situație, găsește răspunsuri la întrebări complicate, îți spune totul, nu vrea să ascundă nimic.

Tot ceea ce face este în favoarea relației. Nu există interese ascunse, gânduri toxice, comportamente manipulatoare. Te susține pentru că îi pasă, empatizează cu stările tale pentru că își face griji, vrea să fie un om mai bun pentru că iubește.

Este ușor să descoperi intențiile unei persoane indiferente, care te consideră doar o aventură. Comportamentul din fiecare zi, gesturile lui, cuvintele și scopurile, deschiderea și felul în care se raportează la tine: toate vorbesc despre un adevăr trist.

Îmbrățișează lumea unui bărbat grijuliu, care prin tot ceea ce face îți transmite un mesaj clar: ești atât de importantă pentru el, este atât de valoroasă relația voastră, te vrea aproape pentru toată viața.

© De Vorbă cu Tine