Nu mai am timp de pierdut pe diete proaste și bărbați zgârciți

Viața trece. E cea mai bună și mai frumoasă concluzie pe care mi-am făcut-o la anii mei. Viața trece, iar în urmă rămân fie regrete, fie motive de fericire. În urmă rămân bărbați care te-au marcat sau bărbați de care îți amintești cu dezgust. În urmă rămân emoții, lecții de viață, victorii sau eșecuri. În urmă rămâi tu cu povestea ta. Eu vreau să am o poveste frumoasă. Eu nu mai am timp pentru nimicuri.

Nu mai am timp pentru ceea ce trece repede și e fără folos. Vreau oameni corecți în viața mea. Vreau iubitori, personalități, oameni îndrăzneți, cărora să nu le fie teamă să-mi spune verde-n ochi ce cred despre mine și ce așteptări au. Așa ne detașăm ambii de lucruri în plus.

Nu mai am timp pentru lucruri care mă fac nefericită. Vreau să trăiesc viața, nu să mă prefac că o trăiesc. Vreau să simt gustul unei călătorii, singură sau la brațul cuiva, dar să știu că și eu mi-am dorit asta. Vreau să mă răsfăț cu plăcerile mici ale vieții. Să las naibii în trecut regretele și neplăcerile. Să fiu EU.

Nu mai am timp pentru bărbați zgârciți. Nu, nu zgârciți la bani, ci la emoții, la fericire, la dragoste. Zgârciți în a se dărui unei relații, chiar și unei aventuri. Vreau un bărbat bun alături, pentru că-mi știu valoarea, știu ce-ar putea ieși dintr-o relație cu doi iubitori. Vreau un sprijin, un om de încredere și nu un afemeiat sau un rătăcit. Vreau iubirea lui.

Nu mai am timp pentru suferință, pentru dureri, pentru lacrimi vărsate în zadar. Nu am timp nici pentru teatrul acestei vieți. Vreau să renasc din propriile greșeli și amintiri, să trec dincolo de toate „lecțiile” oferite de unul sau altul, să învăț singură ce e bine și ce e rău. Vreau să fiu liberă.

Și de asta îmi promit să mă respect. Să mă iubesc așa cum sunt și să fiu gata să accept în viața mea un om, așa cum este el. Să trăim simplu, dar frumos. Să nu uităm de noi. Să nu uităm cât de frumoasă e viața! Nu mai am timp pentru lucruri de umplutură. De azi sunt fericită!

A.