Dezamăgindu-te în trecut într-un bărbat, nu-l izgoni pe cel din prezent. Oamenii sunt diferiți

Nu toți bărbații sunt la fel, cum nici toate femeile nu sunt la fel. Vei găsi bărbați corecți și bărbați lași, vei cunoaște bărbați de încredere și bărbați fustangii, vei înțelege că unii vor fi diferiți de alții și lângă fiecare vei trăi alte emoții și vei avea alte așteptări. De aceea atunci când un bărbat te rănește, când e rece și își bate joc de visurile voastre, pleacă. Pleacă, lasă-l acolo, în trecut, cu toate poveștile, învață-ți lecția și mergi mai departe. Dar niciodată să nu afirmi dezamăgită că toți bărbații sunt la fel și că nu vei mai găsi pe nimeni potrivit. Nu este așa.

Cu fiecare relație eșuată, te închizi tot mai mult în tine și regreți că ți-ai deschis inima în fața unui bărbat, care nici măcar nu voia să te susțină. E o reacție psihologică firească, dar care mereu are două fețe. Pe de o parte, e normal să fii mai prudentă, să cauți mai mult, să-l înțelegi mai mult înainte de a te implica în altă relație. Pe de altă parte, nu trebuie să lași trecutul să influențeze relația ta cu omul din prezent. Mai ales când cel din prezent te iubește mult și are grijă de tine.

Sunt mii de femei care își poartă trecutul ca pe o umbră și-l lasă să intervină de fiecare dată în prezent. Sunt femei care pleacă, chiar dacă nu au niciun motiv, din simpla convingere că oricum totul se va sfârși așa cum s-a mai sfârșit o dată. Ba nu. Oamenii sunt diferiți și sunt momente când trebuie să treci peste frustrările din trecut și să începi să prețuiești omul de alături. Sau cel puțin să fii cu inima deschisă pentru un alt om în viața ta. Pentru că nu meriți să trăiești cu regrete. Pentru că nu toți bărbații sunt la fel.

Dezamăgindu-te în trecut de un bărbat, nu-l izgoni pe cel din prezent. Oamenii sunt diferiți.

Foto: zeberka.pl