Devino mai bogat, sănătos și fericit, ținând cont de aceste 10 sfaturi de la Vadim Zeland

Vadim Zeland oferă câteva sfaturi pentru a-ți schimba viața și a deveni fericit:

1. Miracolele vor avea loc atunci când nu te vei gândi la metodele de a atinge un scop, ci la țel înuși.

2. Bucură-te și de situațiile negative. Acest masochism are un rol purificator, deoarece te va determina să găsești laturi pozitive în toate lucrurile din viața ta.

3. Când vei înceta doar să îți dorești și vei începe să acționezi, îți vei realiza visurile.

4. Este foarte dificil, dar la fel de important, să înveți să fii răbdător. La orice eveniment nefast reacționează cu o pauză pe care o să o folosești ca să te calmezi.

5. Când ai o atitudine negativă față de viață, proiectezi aceste emoții asupra sa, ele se reflectă ulterior în propriul destin.

6. Trebuie să fii autentic și să îți accepți defectele. Dar în același timp, permite-le și altora să fie ei înșiși, nu îi constrânge și încerca să îi schimbi. Atunci nu vei mai fi dezamăgit din cauza unor așteptări false.

7. Realitatea ta este creată de tine. Ce vei desena, acel lucru și vei vedea. Problema e că oamenii procedează invers. Ceea ce văd proiectează în viața sa.

8. Dacă ai senzația că nu ești ca toți, sau că societatea nu funcționează adecvat, atunci începi să conștientizezi ce se întâmplă în jurul tău.

9. Dacă vei vizualiza în minte ceea ce îți dorești, mai degrabă sau mai târziu acel lucru se va materializa. Nu doar tu depinzi de realitate, dar și ea este construită în raport cu tine.

10. Cea mai mare greșeală pe care o vei face e să fii decepționat de propria viață. Nu trebuie să te gândești că ești un ratat și să fii dominat de regrete. Nimic nu se întâmplă fără un sens și niciodată nu e târziu să faci ceva.