Detaliul pe care toți bărbații îl caută la o femeie

Oare doar înfăţişarea unei femei joacă un rol important pentru a se simţi atragătoare? Ştim cu toţii că aspectul unei persoane este foarte important, căci nu degeaba se spune că omul este întâlnit după hainele pe care le poartă.

Totuși, nu de puţine ori aţi observat că alături de un bărbat frumos, atrăgător, este o femeie simplă, care nu te suprinde din prima. Dar felul cum bărbatul o priveşte şi cum o conduce de braţ ne spune totul: el este îndrăgostit la nebunie de ea. 

Ce îi atrage pe bărbaţi la o femeie, în afară de frumuseţe? Frumuseţea unei femei nu este avantajul ei principal. Cum să înţelegem asta? Se dovedeşte că atracţia nu constă doar în aspectul atractiv şi parametri de model. 

Un bărbat cu adevărat matur, cu stimă de sine, caută la femeia pe care o iubeşte aceeaşi încredere în sine şi în propria valoare. Deci iată ce caută un bărbat, mai mult decât orice: o încredere a femeii în propria persoană, încredere în propria unicitate şi valoare.

Aceste calităţi se văd la o femeie foarte clar, chiar dacă ea nu este îmbrăcată stilat sau nu se încadrează în parametrii ideali. Dar felul cum vorbeşte, felul în care se poartă cu cei din jur, dar şi cu sine însăşi, ar fi parcă o magie şi un bărbat nu are cum să nu remarce acest lucru. 

Dacă femeia se acceptă pe sine, înseamnă că ea îşi acceptă şi îşi iubeşte corpul, se bucură de toate manifestările din viaţa ei, se simte în armonie cu sine însăşi şi cu lumea din jurul ei şi se bucură că trăieşte aici şi acum. Un bărbat adevărat va simţi toate aceste lucruri, va şti că ea este cea reală, ea îi poate oferi toată căldura şi dragostea. Atunci ambii se vor putea bucura de o viaţă fericită împreună.

Da, femeia trebuie să aibă grijă de aspectul ei exterior. Dar nu trebuie să să bazeze doar pe asta. Dacă o femeie este atrăgătoare, dar rece şi goală pe interior, este nesigură pe ea, acest lucru doar va respinge bărbaţii, nicidecum nu îi va atrage.

Prin urmare, femeia trebuie să scape de fricile şi complexele sale, să lucreze asupra respectului de sine şi atunci va simţi un sentiment al propriei sale valori, căldură şi dorinţă de a dărui dragoste.

Sursa :