Detaliul important pe care îl ignoră femeile atunci când își aleg partenerul

Fiecare femeie, atunci când alege un bărbat potrivit, este condusă de dorinţele şi viziunile sale despre cum ar vrea să fie relaţia. Doar că o alegere presupune renunţarea la alte lucruri. Nu poate fi altfel. De aceea şi întâmpinăm atât de multe probleme în momentul luării deciziei: nu acceptăm consecinţele acesteia.

Nu întotdeauna oamenii fac alegeri potrivite şi corecte. Uneori se lasă conduşi de sentimente și ignoră rațiunea. Multe dintre femei care nu au o relaţie, au un model propriu de prezentare a unui bărbat. Cum alege o femeie un bărbat? Desigur, dacă o femeie arată bine, ea atrage garantat privirile bărbaţilor. Doar că deja apar nemulţumiri din partea femeii referitor la calitatea bărbaţilor din jurul ei.

Femeia şi-ar dori ca acel bărbat să arate cât mai mult interes faţă de ea ca personalitate. Bărbaţii sunt foarte diferiţi, de aceea pentru fiecare în parte va conta o anumită trăsătură a unei femei. Un bărbat, dacă este atras de frumuseţea unei femei, pentru el nu mai contează lumea ei interioară.

Pentru el este suficient că are alături o femeie frumoasă, care arată bine şi este sigură pe sine. Asemenea bărbat, în cele mai multe cazuri, este mai susceptibil să folosească femeia în scopuri proprii, deşi în acelaşi timp tot el demonstrează o atitudine grijulie. Este important să arate celorlalţi că are o femeie ideală.

Toate intenţiile femeii de a se comporta provocator sunt impotriva psihologiei masculine. Mitul potrivit căruia un bărbat va încerca să cucerească o astfel de femeie nu coincide cu realitatea. Orice femeie îşi doreşte un bărbat serios, adecvat, matur emoţional.

Un bărbat cu un set de calităţi nu va înfrunta o femeie doar ca răspuns la provocările ei. El are cu totul alte păreri despre cum arată o femeie atrăgătoare. Un aşa bărbat este, în primul rând, asigurat material. Pentru el prioritar la o femeie este frumuseţea, fineţea, dar nu presiunea şi insistenţa. Nu este deloc interesat de concurenţă sau performanţa capriciilor, mai degrabă este interesat de a cunoaşte ceva nou la femeia iubită.

Fiecare femeie, atunci când alege un bărbat, se conduce după viziunile personale față de viitoarea relație și viitorul partener. Mare parte din aceste definiții au fost stabilite în baza fostelor relații și a foștilor parteneri, ceea ce nu corespunde în totalitate realității.

Sursa :