fb

Detaliile pe care le observă un bărbat la o femeie în timpul intimității fizice

E important de menționat de la bun început că aproape niciun bărbat nu va observa oja crăpată de pe unghiile tale, pielea uscată a coatelor sau pilozitatea neuniformă de pe corpul tău în timpul intimității fizice dintre voi. Bărbații tind să-și concentreze atenția mai mult asupra comportamentului în aceste momente, decât asupra elementelor de aparență fizică.

Iată care sunt acele detalii pe care le observă un bărbat în timpul intimității fizice:

  • Inițiativa femeii

Dacă femeia se arată amorfă, așteptând că bărbatul va face treaba de sine stătător de fiecare dată, el o va percepe ca fiind dezinteresată. E important să existe inițiativă echilibrată din ambele părți. Acest lucru excită și, firește, îi asigură pe ambii parteneri cât de dorită și conștientizată este această intimitate.

  • Mișcarea corpului feminin

Din nou, orice act intim are doi actori, care trebuie să fie prezenți cu trupul și sufletul de-a lungul acestuia, odată ce s-au angajat în el. Imaginați-vă cât de repede se va plictisi un bărbat, care nu simte niciun feedback de la partenera lui. Reacțiile emoționale și cele corporale trebuie să fie răspunsuri armonioase la impulsurile pe care le transmite bărbatul. Dacă ele nu există, nici conexiunea dintre voi nu mai poate exista.

  • Ochii femeii – unde sunt îndreptați aceștia?

Este esențial ca ambii parteneri să-și afirme prezența prin privirea lor. Nu contează, dacă te uiți în ochii lui sau la corpul lui nud, important e să te uiți la el, și nu în van, ca și ai fi suprimată, în întregime, de spleen și nepăsare.

  • Respirația femeii

Profunzimea respirației tale indică faptul că ești excitată și că savurezi tensiunea plăcută dintre voi. Dacă respirația ta este de neobservat, sau dacă este întreruptă, acest lucru îți fură din farmec. Nu e mare lucru, dar e bine să fii atentă și la acest detaliu.

Source :