Despre puterea celor două cuvinte: schimbă-ți viața, spunându-le în fiecare zi

În trecut, spuneam aceste cuvinte doar cu ocazii speciale. Apoi însă am încercat să le repet cât mai des și la cât mai multe persoane. Cel mai curios fapt este că nimeni nu m-a privit ca pe un nebun.

Persoanele căruia le spuneam aceste cuvinte zâmbeau drăguț, iar în scurt timp au început și ele să îmi spună același lucru.

“Te iubesc” mi-a schimbat viața. Viața a devenit mai armonioasă și mai calmă.  Pot să afirm că acum mă simt mult mai fericit decât înainte.

Fiecare dintre noi simte nevoia iubirii. Când experimentezi un sentiment de dragoste și îl împarți cu cei din jur, îți îmbunătățești aura și acumulezi energie pozitivă.

Gândește-te la o persoană care îți displace. Imaginează-ți chipul ei și situația care te face să te simți tensionat. Apoi influențează-te să te purifici de acest sentiment.

În minte, adresează-i acelei persoane cuvintele “te iubesc” și repetă-le de câteva ori. Încet, sentimentul de antipatie o să înceapă să dispară.

Concentrează-ți atenția asupra forțelor din Univers. Adresează-te lor pentru a învăța să oferi afecțiune și compasiune pentru cei din jur.

Când vei lăsa iubirea să te ghideze în viață, realitatea ta va începe să se transforme. Vei adopta o viziune optimistă și vei profita de fiecare clipă prezentă.

Cuvintele “te iubesc” te vor ghida prin tămăduire până la îndeplinirea visurilor. Idea constă în faptul de a iubi tot ce te înconjoară. Dragostea transformă lucrurile percepute negative în ceva frumos.

Această frază conține trei elemente importante – recunoștința, respectul și metamorfoza lumii interioare. Cu ajutorul lor poți realiza lucruri uimitoare.

Chiar dacă ești sceptic în raport cu cele spuse mai sus, ele nu îți pot dăuna cumva. Contrar chiar, te vor face să te simți mai bine.

Sursa :