Despre frumusețea femeilor văzută prin ochii bărbaților

Toate femeile doresc să fie frumoase pentru ca bărbații să le iubească. Este un lucru clar. Ceea ce nu este clar, de ce femeile visează la o dragoste sinceră, dar încep cu înșelăciunile?

Văd  o mulțime de femei, tinere și adulte, fiecare este frumoasă în felul său și are acea sclipire. Văd cum nu își acceptă frumusețea lor naturală și doresc să devină și mai bune, înțelegând frumusețea în felul lor. Încep a se coafa, machia, a-și dezgoli picioarele… Cu ce începe înșelăciunea? Cu ruj.

Nu aștepta de la univers Prințul, dacă nu poți fi o Prințesă fără a înșela

Dacă vrei să minți și să manipulezi, încercând să pari ceea ce nu ești, vei atrage un bărbat care va face exact lucrurile pe care le faci tu. Și iar te vei plânge că toți bărbații sunt răi. Nu fi vicleană și lumea nu îți va răspunde cu aceeași monedă.

Înșelarea este un cuvânt prea dur, în spatele acestuia se ascunde, pur și simplu,teama de a părea urâtă. Nu există femei urâte. Cel puțin, eu nu am întâlnit. Există doar acele femei care vor să ne convingă de acest lucru: eu nu sunt frumoasă, din această cauză mi-am vopsit buzele, genele, mi-am luat o bluză cu decolteu generos și mi-am expus picioarele. Toată atenția este îndreptată spre ecran: spre ecranul publicității, iar după el se ascunde doar praful și firele.

Profesorul meu spunea: „Frumusețea femeii – colul uterin!”. Nu pot garanta științific, dar voi confirma faptul că interesul meu față de femei niciodată nu se rezumă la fața ei. Iar entuziasmul nu crește cu cât mai mult este corpul ei. Atracția este mult mai profundă, se trage din lumina interioară, sursa căreia se află undeva în abdomenul femeilor.

Bărbatul se îndrăgostește de natura femeii, iar fața și corpul îl cucerește abia după

Poeții glorifică femeia cu talie subțire, buze pline și gene dulci. Bărbatul îndrăgostit va fi capabil să iubească la fel și femeia slăbuță, și cea plinuță, și singur se va uimi cum i-a reușit acest lucru, pentru că era convins că nu era pe gustul său.

Cea mai frumoasă femeie pentru mine – este femeia însărcinată. Gândurile îi sunt îndreptate în interior, spre copil, toată viața ei este îndreptată în interior. Ea se ascultă, își atinge burta, pășește încet – atât de înduioșător de stângaci. Este conștientă de acest dar și răspândește doar feminitate. Bărbații se schimbă atunci când văd femei însărcinate, devin mai puternici, mai recunoscători. Este un lucru evident și foarte frumos.

Partea mea preferată din corpul unei femei este pântecele. Moale, ușor rotunjit, misterios, ascunde comori nespuse. Aici începe femeia, puterea și atracția ei. Există încă o mulțime de lucruri interesante despre abdomenul femeii.

Suntem atrași de ceea ce nu există în voi. Femeia matură atrage energia masculină matură

Noi, bărbații nu percepem frumusețea doar cu ajutorul ochilor. Ar fi mult prea plictisitor. Scanăm fiecare mișcare: cum întoarceți capul, cum vă unduiți șoldurile, poziția genunchilor atunci când sunteți așezate, vocea. Noi simțim acea grație, pentru că ea nu poate fi plagiată, cumpărată, învățată de la modele, care au reușit în manierism, dar nu și în grație. Grația este unică și este oferită fiecărei femei, dar poate fi blocată în pântece, sub condamnările amare.

Sunt într-o cafenea și privesc femeile din jurul meu. Drăguțe, bine îmbrăcate, machiate sau nu, cu voce pițigăiată sau puternică. Îmi opresc privirea și cercetez caracterul, manierele… Și iată că apare ea: femeia frumoasă. Încep să îi simt atracția, valoarea sa unică, moliciunea și profunzimea. Înțeleg că, dacă le-ai vedea pe toate așa, te-ai îndrăgosti de oricare. Cu cât mai puțin se ascund, cu atât este mai ușor să te îndrăgostești de ele. Deja m-am îndrăgostit de o femeie, acea pe care o aștept acasă pentru a lua cina.

Femeii îi este mai ușor decât bărbatului – ea nu trebuie să devină cineva, pentru că este suficient doar să fie și deja este împlinită, frumoasă, demnă. Bărbații sunt unicelulari, dar numai la prima vedere. Suntem atrași de ceea ce vedem, dar prețuim cu totul altceva. Bărbatul va găsi, va distinge și va descifra frumusețea voastră, dacă nimeni nu îl va încurca și buimăci. Pentru fiecare frumusețe se va găsi admiratorul, iubitul, poetul sau prințul potrivit (numiți-l cum doriți). Nu trebuie să o arătați, să o expuneți sau să o falsificați. Este suficient doar să fiți.

via: woman.ua