fb

Despre fetițele de 40 de ani – de ce sunt cele mai fericite și dorite

Unele femei de 40 de ani sunt ca niște fetițe – vulnerabile, credule și naive. Au uitat de romantismul de la 15 ani, de entuziasmul de la 25 de ani și de raționalitatea de la 30 de ani. Ele cred în ce e mai bun, deoarece ceea ce a fost mai greu au învins.

Au supraviețuit – pentru a crede din nou. Obțin ceea ce își doresc, pentru că sunt capabile să vadă ceea ce alții nu pot. Sunt frumoase. Extraordinar de frumoase, fiindcă au învățat să se accepte, să se iubească pe ele însele. E ușor să te îndrăgostești de ele.

Aceste femei știu că cel mai important lucru nu e ceea ce apare la televizor, ceea ce se scrie pe rețele de socializare sau ceea ce se prezintă la training-uri. Important e viața însăși – gustul ei, culoarea, ritmul și capacitatea de a te bucura de fiecare zi  în parte.

Ele știu să păstreze liniștea. Nu folosesc fraze lungi și tehnici de seducție, au încetat să fie în căutare activă. Au aflat ceea ce contează cu adevărat este lumea lor și au relizat că sunt interesante, importante pentru cei din jur. Ele știu să plângă și să râdă în hohote.

Urăsc acele momente când râdeau atunci când doreau să plângă, când țineau capul sus orice s-ar fi întâmplat. Au obosit să fie puternice, au lăsat mâinele în jos și în viața lor a apărut libertatea adevărată.

Ele trăiesc precum respiră – impulsiv, apoi gingaș, liniștit, accelerat și perceptibil. Trăiesc în ritmul respirației. În cele din urmă, după 40 de ani, au reușit să trăiască în același timp cu viața. Femeile de 40 sunt foarte curioase. Sunte interesate de yoga, de călătorii  și de gătit. Își creează o nouă viață.

Nu sunt nici pe departe niște mătuși fără sclipire. Poartă fuste lungi, deoarece e frumos și feminin, poartă și blugi. Bijuteriile scumpe de mult sunt uitate în casetele pentru bijuterii, fiindcă ele nu au nevoie să demonstreze cuiva ceva.

Nu țin cont de modă, deoarece au nevoie de ceea le caracterizează, de ceea ce este frumos și feminin.

Au încetat să numere caloriile, pentru că iubirea, mișcarea, inspirația, pasiunea le-a ajutat să fie împlinite și frumoase. Aceste femei cunosc valoarea fiecărui minut. Niciodată nu întârzie și nu se grăbesc nicăieri.

Nu luptă, nici nu caută ceva special, pur și simplu trăiesc și știu că mai departe va fi mult mai interesant.

Source :

misstits.co