Despre femeile și bărbații singuri de calitate superioară

Ea are o siluetă de invidiat, talia subțire, pielea fină şi un bronz perfect. Ea nu-şi dorește bani de la bărbați, pentru că are un serviciu prestigios, propria casă şi pur și simplu un caracter minunat. S-ar părea că totul e ideal. Dar există un moment important.

Ea are 35 de ani şi nu vrea să se căsătorească.

„Ce nu este în regulă la ea?” – se vor întreba mulți. Niciodată nu vor afla adevărul.

El are un venit bun, o afacerea proprie, o mașină scumpă. Are un exterior plăcut, merge la salăși multe femei înnebunesc după el. Toate încearcă să-l atragă în mrejele căsătoriei, iar el doar se distrează şi le spune tuturor că nu este gata să creeze o familie.

Aţi observat că cel mai des cei necăsătoriți sunt oameni inteligenți, frumoși şi bogaţi? Aceștia benevol şi conștient refuză să-şi caute un partener. Eu îi numesc singuraticii de categorie superioară.

Ce s-a întâmplat în ultimele decenii? Ce evenimente au schimbat mersul firesc al lucrurilor? De ce acești oameni de categorie superioară nu vor să se căsătorească? Iată posibilele motive:

Vârsta complicată.

Tendința de a amâna căsătoria pentru momentul când studiile vor fi finisate, când oamenii vor avea avea o carieră de succes și când ipoteca va fi plătită, a jucat multora festa. Oamenii nu se mai căsătoresc tineri fiind, ca înainte. Ei sunt deja maturi, cu deprinderi formate la care nu vor să renunțe. Cu trecerea anilor, e tot mai greu să găsești loc pentru încă un om în viața ta care-ți place.

Capitalismul – cel mai bun contraceptiv.

Societatea în care există atât de multe plăceri face familia inutilă, o transformă în povară. De exemplu, unde putea să meargă 30 de ani în urmă o femeie singură? Poate într-un club, la dansuri. Iar acum, orașul în fiecare seară deschide mii de uşi cu plăceri. Cafenele, baruri, restaurante, cinema, petreceri în cluburi, călătorii. Viaţa nocturnă atrage pe cei singuratici.Aceștia se cuplează, doar ca să se despartă dimineața. Astăzi, viața sexuală a unei persoane singure poate fi mult mai plină decât cea a unui om căsătorit.

În goana după ideal.

Ştiţi de ce oamenii buni rămân singuri? Pentru că aceştia sunt mereu în goana după ideal. Îşi aduc la un nivel ideal cariera, corpul, bunăstarea materială. Apoi nu înțeleg de ce nu reușesc în relații. Motivul este foarte simplu: pentru a fi căsătorit nu trebuie să fii ideal. Pentru căsătorie este important compromisul. Cu cât omul tinde să atingă idealul, cu atât îi este mai greu. Pentru că din obișnuință va distruge relația și va certa partenerul: “Nu ai pus unde trebuia. Nu ai făcut bine. Corpul nu e perfect. Hai, perfecționează-te, ține pasul. Nu-mi place!” Dar căsătoria nu e despre a obține şi a corespunde. Căsătoria e despre acceptare!

Știți care este adevărul trist al zilelor noastre? Adevărul e că mulți oameni frumoși și de succes vor rămâne singuri. Nu încercați să găsiți motivul: el nu există. Acești oameni sunt pe unda lor, în clubul singuraticilor de categorie superioară…

Sursa :