Despre femeile profitoare și impactul acestora asupra vieții bărbatului de lângă ele

Am observat de foarte multe ori că soțiile bărbaților cu o stare financiară umilă arată extrem de similar. Nu vorbesc acum de aparența fizică sau astfel de lucruri. Vreau să accentuez anume maniera lor de a acționa, de a vorbi și tipul personalității lor. Acest lucru m-a provocat să meditez… Poate există anumite expresii, acțiuni sau comportamente care îi programează preventiv pe bărbați spre sărăcie financiară?

Dacă atingem ideea despre aparența fizică, trebuie să menționăm că într-un mod paradoxal, partenerele bărbaților săraci izbutesc să arate extrem de bine. Ele au trăsături naturale frumoase și firește că le și accentuează (adesea într-un mod vulgar). Dar până la urmă, bărbații se lasă atrași de ele și nimeresc în această capcană.

Femeile de acest gen pot fi identificate prin modul în care vorbesc. În vocabularul lor activ există expresii precum „tu trebuie”, „tu ești dator” și desigur „tu nu ești bărbat adevărat dacă nu faci acest lucru”. Cu ajutorul acestor afirmații cheie, ele vă insuflă treptat ideea că sunteți obligat să le satisfaceți toate necesitățile și dorințele care cresc cantitativ în fiecare zi.

La început, vă veți simți presat de circumstanțe, veți trăi o vină constantă pentru faptul că nu izbutiți să fiți îndeajuns de bun pentru o astfel de femeie, apoi însă lucrurile se vor agrava considerabil.

Veți deveni un adevărat animal de companie pentru ea. Veți fi lipsit de propriile opinii și hotărâri.

Pentru a vă întreține organismul într-o stare atât de vulnerabilă, femeile de acest gen vă limitează la maxim în comunicarea cu familia și prietenii voștri, vă iau dreptul de a vă cheltui proprii voștri bani, vă presează non-stop cu certuri și aplică șantajul sexual.

Tehnica menționată la sfârșit este îndeosebi de populară printre asemenea femei.

Ele vă vor influența negativ și aparența fizică, așa încât să nu fiți îndeajuns de atrăgător pentru o altă femeie.

Dar puteți stopa acest proces toxic. Există o singură scăpare – fugiți!

Despărțiți-vă cât mai repede de aceste femei și întrerupeți contactul cu ele chiar ACUM! Așa încât, veți putea evita o viață nefericită, alături de o persoană pe care o urâți și care vă urăște!

Sursa :