Despre femeile care aduc fericire unui bărbat

Pentru un bărbat, principalul lucru în viaţă este să îşi găsească femeia potrivită şi un scop bine definit. Uneori, femeia este cea mai importantă, căci anume prin ea bărbatul îşi găseşte menirea în viaţă. Este o mare realizare pentru un bărbat să găsească femeia care să îi aducă fericirea.

Dacă a întâlnit-o, nu mai contează câţi ani ea are, dacă e frumoasă sau nu, dacă are un caracter uşor sau nu. Ea este exact femeia de care are nevoie un bărbat. Şi o va iubi. 

Molly Brown, cunoscută pentru curajul ei pe care l-a avut pe corabia Titanic, visa să se căsătorească cu un bărbat bogat, ea fiind săracă. Dar apoi s-a căsătorit din dragoste cu un bărbat sărac, ajungând la concluzia că trebuie împreună să devină bogaţi. Ea, probabil, a făcut o treabă bună, fiindcă soţul ei a găsit o mină de aur şi s-au îmbogăţit fabulos. 

Agatha Christie s-a căsătorit a doua oară cu un arheolog care era cu 16 ani mai tânăr ca ea. Pe atunci, asta era ceva neobişnuit. Agatha nu mai era tânără. Dar i-a adus o mare fericire soţului: soţul arheolog a început să facă nişte săpături anume unde l-a sfătuit Agatha.

A dezgropat rămăşiţele unui regat antic.

A găsit foarte multe comori, a devenit un arheolog celebru și un om de ştiinţă respectat. 

Şi Josephine, deşi Napoleon a înşelat-o, atât de bine a influenţat soarta lui, că de la un simplu slujitor, a devenit împărat şi a cucerit jumătate de lume. Apoi, după ce s-au despărţit, fericirea l-a părăsit pe Napoleon…

Aşadar, există soţi care aduc adevărata fericire. Aproape toţi oamenii mari au avut astfel de soţii.

Principalul lucru este să îţi găseşti femeia potrivită, să te căsătoreşti cu ea şi să construiți împreună. Cu siguranţă veți descoperi fericirea și alte comori foarte importante: bogăţie, împlinire, prosperitate.

Sursa :