fb

Despre conflictul lăuntric al sexualității feminine

Vorbesc acum în calitate de psiholog: în lumea contemporană femeia suferă din cauza incapacității masculine de a face diferența dintre sexualitate și vulgaritate.

Nu vreau să generalizez lucrurile, firește că există excepții, dar adevărul este că atunci când o femeie își dorește atenție de la un bărbat, ea se angajează să interacționeze cu el, flirtând și aflându-i esența.

Dar, în același timp, un astfel de comportament absolut firesc din punct de vedere anatomic, bărbații inculți, care se consideră centrul universului feminin, își permit prea multe lucruri, luându-te drept o „femeie ușoară”.

Pentru a evita o astfel de reacție asupra propriei persoane femeile sunt nevoite să își camufleze sexualitatea, aflându-se în împrejurarea acestor oameni, astfel ele își suprimă esența psiho-fiziologică, ceea ce e absolut incorect.

De ce ar trebui să existe un om care suferă în aceste jocuri nevinovate?

Dar mai există și un alt segment al acestei probleme cu tendințe tradiționaliste: femeilor li se spune că odată cu apropierea trupească de un anumit bărbat, ele sunt datoare să intre în relație cu acesta, trecând peste faptul că acești doi potențiali parteneri ar putea fi complet incompatibili.

De aceea, e foarte important să distingem valoarea autenticii dorințe trupești, abstractizându-ne de orice gen de legități sociale, căci până la urmă – doar NOI suntem responsabili de corpul și sufletul nostru!