Despre ce NICIODATĂ nu trebuie să minți într-o relație

Știm ce înseamnă o mică și nevinovată minciună. Dacă e să fim sinceri, fiecare s-a folosit de ea. Conform unor cercetori ale psihologilor, cei care sunt într-o relație se mint reciproc în medie de trei ori pe săptămână.

Uneori e o minciună nevinovată, pe care o spui pentru a nu deranja partenerul sau a nu duce discuția spre ceartă. Dar sunt și lucruri despre care niciodată nu trebuie să minți. Din păcate, mulți consideră aceste momente normale:

1.Să spui „Totul este în regulă” sau „Nimic nu s-a întâmplat”.

Bună tentativă. Toți știu că atunci când femeia răspunde „Nimic” la întrebarea „Ce s-a întâmplat?” și în același timp are un comportament ciudat, ea pur și simplu minte. Dar până la urmă e un fel de manipulare. Să minți despre ceea ce simți celui mai apropiat om este o mare prostie.

Fii sigură: dacă un bărbat ține cu adevărat la tine, atucni el va dori să știe ce s-a întâmplat, deci nu-ți oferă întrebarea pur și simplu. El vrea să te ajute. Fii sinceră și explică, așa cum și el trebuie să-ți spună ce simte.

2. Să spui că sexul a fost bun, dacă nu este așa. 

Nu este secret că multe femei mimează orgasmul. Dar atunci când acest moment se repetă în permanență, femeile își fac rău sie însăși. Dacă nu recunoști că omul de lângă tine probabil nu face ceva corect, atunci cum el să te ajute? Îți este teamă să vorbești despre asta, dar mai rău faci tăcând.

Cel mai important e să găsești o abordare individuală în comunicarea dorințelor tale. Dacă îți place într-un fel anume, e simplu să zici: „Ce-ar fi să încercăm așa?”

3.Cât cheltui. 

Îi spui că ai cumpărat pantofii la jumătate de preț, chiar dacă aceștia costau mult mai mult. Într-o relație cu un buget comun și nu numai este greșit să minși despre celtuielile pe care le faci.

4. Trădarea. 

Cel mai frecvent oamenii se mint reciproc despre relațiile pe care le au. Dacă ai înșelat, mia ales într-un moment de slăbiciune, firește că vei dori să protejezi partenerul de o reacție negativă. Dacă a fost o singură dată și-ți pare rău, e mai simplu să recunoști. Fii sincer cu tine însuți și nu-ți complica viața cu remușcări.

Minciuna este sfârșitul dragoste, iar unde nu mai este dragoste crezi că poate fi o relație bună?

Sursa :