Despre bărbatul, alături de care femeia devine atât de rece

Femeilor le place să simtă atunci când un bărbat le iubește. Ele au nevoie de atenție, de confort, de gingășie. Dacă bărbatul este sigur pe sine, îi este confortabil și bine alături de o femeie. El pur și simplu o adoră, iar acest lucru se vede din prima.

Și femeii îi este bine alături de un asemenea bărbat: se simte relaxată, în siguranță. Se pot certa de la niște fleacuri, dar se și împacă la fel de repede. Între ei este chimie unică.

Dar sunt și bărbați care percep femeia ca un obiect. Care o tratează cu indiferență și o umilesc. Își doresc doar o femeie care să le satisfacă nevoile, să le nască copii… Ei cred cu adevărat că femeile sunt mercantile și anume asta și fac: le plătesc pentru plăcere.

Nu au primit niciodată refuz din partea unei femei atunci când i-au arătat cartea de credit. Pentru ei femeia nu mai este mamă, sursă de admirație. Plăcerea, sinceritatea, devotamentul, grija, toate aceste calități pe care se bazează relațiile sănătoase și umane, cedează locul celui mai popular cuvânt din secolul 21: cartea de credit.

În viață femeia poate întâlni diferite tipuri de bărbați, dar cel mai josnic este bărbatul care nu o iubește. Sau chiar o disprețuiește.

Viața e doar una. Trăiți-o frumos, cu dragoste. Simțiți cu sufletul, cu inima. Alegeți omul potrivit, un partener sincer și devotat, alături de care să construiți o fericire a voastră. Iubiți sincer! Iubiți pentru totdeauna!

Sursa :