Despre adevărata putere a dragostei, în câteva rânduri

Ce e dragostea? Un basm. O poveste. Frumusețea sufletului, a inimii, a gândurilor. O adevărată magie. Și în momentul când luăm o decizie să iubim pe cineva necondiționat, fără a aștepta nimic în schimb, aceasta e iubirea.

Cred că el este omul meu. Singurul și unicul meu. Cel pe care l-am căutat dintotdeauna și pentru care trăiesc. Nu-mi fac planuri și nici nu am visuri prea mărețe pentru 20 de ani înainte. Să știu că este, că pot să-i aud vocea, să râd cu el sau pur și simplu să tac este cea mai mare fericire pentru mine.

Știu că este cel mai minunat, cel mai inteligent, cel mai amuzant și cel mai bun dintre toți. Știu asta sigur. De unde știu? Inima mi-a spus, iar inima nu minte.

Nu am nevoie de nimic în schimb, doar să știu că el e lângă mine, cu mine, pentru mine. Doar să mă pot bucura de faptul că pot vorbi cu el. Îmi place să-i admir inteligența, profunzimea, înțelepciunea, simțul umorului, iar asta e iubire. De aceea știu că îl iubesc cu adevărat și profund, iar uneori acest lucru e chiar înfricoșător.

Sunt recunoscătoare destinului

Sunt recunoscătoare că a rămas în viața mea. Iar dacă suntem destinați să ne despărțim vreodată, voi mulțumi cerului că a fost, că a făcut parte din povestea vieții mele.

Îi voi fi recunoscătoare pentru toate zilele în care am visat, am zburat, am trăit cea mai minunată poveste de iubire.

El este persoana care a pătruns în fiecare celulă, prin fiecare respirație și care a trezit în mine sentimente de care nu credeam că sunt capabilă. Iubirea pentru el mi-a vindecat toate rănile din trecut și mi-a redat credința și speranța în dragoste. Îi sunt recunoscătoare că m-a trezit la viață, că mi-a schimbat percepțiile, m-a inspirat să merg mai departe prin viață, să devin mai bună.

Mi-a redat credința în oameni, în iubirea pură. Nu voi uita niciodată ce a făcut pentru mine. Iubirea este sentiment, acțiune, fapte, bucurii, plăcere… El mi-a dăruit toate acestea.

El este cel care mi-a pictat viața din gri în toate culorile curcubeului. El e cel care a umplut tăcerea răsunătoare cu bucurie și râsete.

Dragostea a început să vorbească propria limbă și eu am înțeles-o. Îi mulțumesc lui, celui care e lângă mine și mă face cea mai fericită!