Deseori un bărbat forțează femeia să vrea pe altul. Dar și mai des o forțează să nu mai vrea pe nimeni

Uneori ajungi în momentul să nu mai vrei nimic. Ai vrut să iubești pe omul tău, apoi ai vrut să schimbi relația voastră, apoi ai vrut să ai pe altcineva aproape, apoi nu ai mai vrut nimic. Ajungi obosită, sleită de puteri și fără nici o dorință. Nu mai vrei să știi de altul, de o nouă șansă. El ți le-a distrus pe toate. Uneori sfârșitul unei relații e și sfârșitul viselor tale.

Deseori un bărbat care înțelege că nu mai poate întoarce o femeie, duce ce a mai rămas din relație spre absurd. El a greșit și tot el reproșează. El a distrus o iubire și tot el devine un monstru, gata să ucidă și ultima rază de speranță din sufletul ei. Deseori bărbații nu-și dau seama că e sfârșit și insistă grosolan, fac să sufere un om pe care odată l-au iubit. Atunci ea vrea să plece. Ea vrea o iubire adevărată. Vrea încredere și un viitor sigur. El nu înțelege și o sufocă și mai mult. O lasă să ajungă la disperare. Să nu mai vrea nimic.

Să faci o femeie să vrea pe altul încă nu e nimic. Asta înseamnă doar că nu ai fost prea bun. Dar să o faci să nu mai vrea nimic e groaznic. E înjositor să ajungi din iubitul – călăul ei. Să o distrugi pe interior, să-i tai din speranțe și iubire. Nu a mers – spui mulțumesc și mergi mai departe. Dar nu înnebunești și o faci să se simtă vinovată. De nimic. Nu e corect. Ea va suferi o viață. Ea nu-și va mai reveni. Ea își va aminti de tine ca de un coșmar.

Deseori un bărbat forțează femeia să vrea pe altul. Dar și mai des o forțează să nu mai vrea pe nimeni. – citat cu autor anonim. 

Foto: rosey.collections.wordpress.com