Dedicat femeilor care și-au oferit inima și dragostea bărbatului nepotrivit

E frumos să vrei să te implici total într-o relație, dar în același timp nu poți să uiți de fericirea proprie. În lume sunt atât de puțini oameni care sunt dispuși să lupte cu întunericul iubirii.

Vezi tot ce e mai bun la cei din jur și deseori remarci ceea ce alții ar remarca cu greu. Ești gata să ajuți pe cei respinși. Te convingi că poți să schimbi acești oameni.

Din păcate, unii se pot folosi de bunătatea ta. Vrei să-i ajuți, iar ei îți mușcă mâna care se întindea spre mâna lor. Le oferi inima, iar ei o resping.

În această lume sunt și oameni răi. Te vor trăda, dar într-un final vei întâlni omul cu care te vei simți „acasă”.

Vei avea multe relații care vor juca cu emoțiile tale sincere. Ei te vor supăra și te vor obliga să faci ceea ce e în folosul lor. Acești oameni vor cere de la tine totul. Acești bărbați vor apărea în viața ta spontan și vor pleca la fel de repede, atunci când nu le vei mai aduce un avantaj.

Vei întâlni mulți bărbați, care te vor alinta cu vorbe dulci.

Ei nu vor avea intenții serioase și tot ei te vor convinge că sunt îndrăgostiți de tine. În realitate nu te vor iubi și nu te vor aprecia cu adevărat.

Ei niciodată nu îți vor oferi susținerea de care ai nevoie. Te vor stresa. Vor crește neîncrederea ta în tine și în oameni.

E greu să rămâi tu însăți după asta, dar anume aceste experiențe vor fi o lecție bună de viață. E important să nu pierzi încrederea, să știi să faci concluzii și să mergi mai departe, fiind sigură că dragostea ta te va găsi.

Atunci vei fi gata să accepți și să trăiești o iubire adevărată. Toaată răbdarea ta va fi motivată și toate speranțele tale – îndreptățite. Pur și simplu fii sinceră, fii tu. Pe omul tău îl vei găsi, neapărat.

Sursa :