Dedicat foștilor, care ne-au ajutat să devenim cele care suntem astăzi

Da, nu mai ești azi împreună cu el, dar asta nu înseamnă că cineva a rămas umilit sau insultat. De fapt, s-a întâmplat exact opusul. Întotdeauna el va rămâne în inima ta, indiferent de cum s-a încheiat relația voastră.

Azi, îi mulțumești pentru toate acele experiențe incredibile, pentru râsetele până la lacrimi, pentru toate evenimentele minunate de care încă îți mai amintești din când în când.

Azi, îi mulțumești pentru toate dățile în care ați ieșit împreună în atâtea localuri și cafenele mici, unde mergi și azi, doar că fără el.

Azi, îi mulțumești pentru piesele uimitoare pe care le-ai descoperit și pe care o asculți cu drag și dor de el.

Azi, îi mulțumești pentru toate lucrurile noi despre care el ți-a vorbit și că a schimbat viziunea ta asupra lumii.

Azi, îi mulțumești pentru că a fost o parte importantă a vieții tale, indiferent de perioada cât ați fost împreună.

Azi, îi mulțumești că ai trăit multe momente uimitoare, dar și altele mai puțin plăcute: au existat și certuri, și durere, și lacrimi…

Azi, trăind alături de el, ai devenit cea care ești acum.

Simți o enormă recunoștință pentru timpul petrecut cu el. Atât pentru momentele bune, cât și pentru cele rele, doar tot ce se face, se face spre bine. Dacă nu l-ai fi întâlnit, niciodată nu ai fi învățat atâtea lecții valoroase de viață.

Acum știi că el este cel care mereu va rămâne acolo, într-un colț de suflet. Niciodată nu vei putea renunța la el. Ceea ce te-a făcut fericită pe tine sau pe el. Ceea ce v-a făcut să înțelegeți cum arată iubirea, a făcut posibil să înțelegi ce să aștepți de la o dragoste adevărată și ce nu ar trebui să tolerezi într-o relație viitoare.

În momentele dificile din viață, când totul nu va merge așa cum ai planificat, va fi greu să crezi că totul va fi bine în cele din urmă. Dar viața îți va demonstra că le poate pune pe toate la locul lor. Așadar, fii recunoscătoare pentru trecut, pentru cei care ți-au fost alături, pentru tot ce ai avut și ai trăit.

Fii recunoscătoare pentru cine ai fost și cine ai devenit. Pentru cei care au fost, dar și lecțiile învățate. Să ai speranța, credința și răbdarea să întâlnești persoana la care ai visat-o dintotdeauna. Nu va fi cel pe care îl lași acum în urmă, în trecut. Vei cunoaște persoana ta specială, el la fel o va face și ambii veți găsi adevărata voastră dragoste.