fb

Dedicat celor cărora nu le este niciodată de ajuns…

Îți aduci aminte acea fericire pe care o simțeai când l-ai văzut pentru prima dată, când te-ai gândit că el poate fi alesul? Îți amintești toate zilele și nopțile petrecute împreună, mesajele drăguțe, diminețile luminoase și serile liniștite?

Îți amintești acel moment în care l-ai lăsat să se apropie de tine și din cauza emoțiilor puternice aproape că nu puteai respira? Îți amintești toate nopțile nedormite în care te gândeai la el? Îți amintești cum priveați stelele și el era îmbătător ca sunetul valurilor și blând ca petalele florilor?

Îți amintești acele zile irosite în zadar, întrebându-te unde naiba a dispărut? Îți amintești cât de entuziasmată erai așteptând mesajul pe care așa și nu l-a mai scris? Când credeai că este ocupat și adormeai înghițind toate minciunile pe care ți le spunea?

Îți amintești noaptea în care ai aflat că era cu altcineva și că tu ești doar o aventură, până el își va găsi sufletul pereche? Îți amintești acea durere din piept?

Îți amintești acel ocean de lacrimi pe care l-ai vărsat, când ai plecat în odaie, astfel încât să nu-ți vadă nimeni suferința?

Toate astea îți sunt dedicate ție, celei care l-a iubit mai mult decât oricine pe lume. Celei care l-a așteptat cu nerăbdare să se răzgândească, să te aleagă și să se întoarcă. Celei care nu a putut adormi din cauza gândurilor și chiar dacă a reușit, s-a trezit întinzându-se spre telefon. Celei care încă a vrut să rămână prietenă cu el, încercând să concureze cu noua cucerire și a fost respinsă din nou.

Celei căreia i-a fost jale de propria persoană și care nici măcar nu putea sta pe picioare, pentru că inima-i era ruptă în milioane de bucăți. Celei care s-a uitat de nenumărate ori la pozele cu el – pentru că reprezintă singura dovadă a fericirii tale.

Acest articol este dedicat tuturor prietenilor care au încercat să te ajute, dar nu te-au putut salva de la dragostea oarbă. Îți este dedicat ție, celei care a avut curajul să meargă mai departe. Și, te rog, continuă să o faci, pentru că nu ai nevoie de el pentru asta. Pur și simplu, unor oameni nu le este niciodată de-ajuns.

Source :

soulpost