fb

Hai să stăm de vorbă

Cuvintele de multe ori sunt hrană pentru suflet, cea mai bună hrană. O știu cei fericiți, dar și cei care suferă. Cei îndrăgostiți, dar și cei triști. Fiecare a fost cel puțin o dată în viață nefericit sau în al nouălea cer, gata să găsească de oriunde un om care să îl asculte, să îl ajute, să îi spună tot ce nu ar spune nici omului drag. Sunt momente în viață în care vrei să ai încredere în cineva, când toți te-au trădat. Să spui cuiva vorbe sincere, când nu te mai ascultă nimeni. Să întrebi dacă mai există dragoste, ce faci cu ea când scârțâie, ce faci când deja e trecut de prima întâlnire și primul sărut și cum să fii în primul rând sincer cu tine. Atunci mulți se închid în sine, ceea ce e greșit. Alții aleargă la psihologi, ceea ce nu mulți o fac.

Ce ai spune să poți vorbi cu cineva, atunci când simți nevoia, fără a te întreba dacă e sigur sau riscant, bun sau nu. Pur și simplu stai de vorbă cu un om care îți poate cunoaște fricile și bucuriile, îngerii și demonii și îți spune cuvinte sincere, îți dă sfaturi bune, te îndrumă. Lăsând deoparte toți termenii psihologici că așa e bine să vorbești și așa nu, asta e bine să recomanzi și asta nu. Discuțiile sincere sunt atât de puține și parcă tot mai multă are nevoie de ele.

Așa că eu te invit să stăm de vorbă. Cu tine, cu sufletul tău, cu amintirile tale, cu fricile și tăcerile pe care le ai. Cu trecutul tău și cu un viitor ce îl gândești. Oricând ai nevoie. Iar hrană pentru suflet și leac pentru răni avem nevoie oricând. E simplu, te înregistrezi, urmezi pașii și apoi ești liber sau liberă să vorbești cu mine. Pentru a te convinge de sinceritate și efect, îți ofer 10 zile în care poți sta de vorbă cu mine fără a achita nimic. Mă vei cunoaște, vei testa, te vei încredința de calitate și sens. După, cei care se vor regăsi și vor înțelege, vor fi alături de mine zi și noapte. Da, 10 ore pe zi, 7 zile pe săptămână, sunt gata să te ascult. Pentru că în mare parte asta și voi face. Voi oferi acest serviciu pentru 99$/lunar, insa acum e gratuit pentru tine, pentru urmatoarele 10 zile in care vom face cunostinta si vom sta de vorba.  Pentru fiecare cuvânt asigur confidențialitate maximă. Nu sunt specialist, nu am terminat ceva în domeniu, dar poate pentru că sunt același ca și voi, care a cunoscut fericirea și nefericirea deopotrivă, voi putea să îți spun lucruri sincere și să te ajut. Da, eu pot să te ajut, eu vreau să stau de vorbă cu tine.

Inregistrează-te acum! 

p.s. Stăm de vorbă și asta ne unește. Ne unește pe noi, dar și pe alți oameni care au nevoie de susținere, de ajutor, de un sprijin. Iată de ce parte din contribuția voastră va fi donată sau folosită în scopuri caritabile iar tu vei afla despre asta. Vorbind cu mine, vei transmite mai departe un gând bun. Să stăm de vorbă cu noi prin cuvinte, să stăm de vorbă cu alții prin fapte bune.