De fiecare dată îți spui: „Ea este femeia mea, pe ea o vreau alături. Ea este!”

Suntem modelați să ne căutăm jumătatea. O dorim alături și vrem să fie exact așa cum am visat-o. Perfectă. Unică. Cea mai frumoasă jumătate de pe pământ. Suntem convinși că doar alături de ea ne-am găsi liniștea. Suntem gata să-i oferim cea mai bună parte din noi, doar ca să o păstrăm. Ea probabil nu e unica și nici nu e cea mai frumoasă, dar anume ăsta e momentul de regăsire alături de cineva, când imperfecțiunea cuiva e perfectă pentru tine. Până la urmă te îndrăgostești și vrei să fii alături de acea femeie pentru toată viața. Ea însă îți poate răspunde pozitiv sau nu.

Nu e suficient să vrei o femeie în viața ta. Nu e suficient să o dorești, să-ți placă de ea, să știi că te-ai regăsi alături de cuvintele și dorințele ei. Trebuie să fie și reciproc. Asta e starea dragostei și nu o poți schimba în niciun fel. Altfel e doar interes. Dacă știi că ea e specială și o vrei alături, trebuie întâi tu să corespunzi felului ei de a fi. Pentru că alături de o femeie potrivită doar un bărbat potrivit poate fi.

Caută răspunsuri la întrebările ei, caută motive de fericire, caută surse de nebunie, dar niciodată să nu cauți dragostea de unul singur. Atunci nu o vei găsi, iar femeia care îți va fi dragă te va respinge. Și durerea va fi mult mai apăsătoare. Apropie-te de sufletul ei cu grijă și fă-o să înțeleagă cât de mult îți dorești un viitor comun. Ai grijă de ea. Ai grijă de lumea ei și dă-i motive să vrea să construiți împreună. După nu va fi decât consecința unei iubiri imense. Ea va fi femeia ta și tu vei fi bărbatul ei.

De fiecare dată îți spui: „Ea este femeia mea, pe ea o vreau alături. Ea este!” Dar niciodată nu te întrebi: „Da, posibil ea e femeia vieții tale. Dar dacă nu ești tu bărbatul vieții ei?” – citat cu autor anonim

Foto: yes.com