De fiecare dată când faci aceste lucruri, trezești admirația și iubirea în inima unui bărbat

Sunt lucruri care se întâmplă firesc, din iubire și recunoștință. Sunt gesturi care transmit o emoție profundă, un mesaj sincer, construiesc poduri între lumile voastre și apropie pentru totdeauna un bărbat asumat, înțelegător, corect.

Este firesc să vii lângă omul drag și să-i îmbrățișezi sufletul, să vrei mai mult decât o aventură, să încerci să-l cunoști cu adevărat, dincolo de aparențe și impresii superficiale. Este firesc să-ți răspundă cu încredere și grijă, cu mult drag.

Atunci când stai de vorbă cu el, când lași cuvintele să anuleze orice urmă de egoism, când îl provoci să-și deschidă sufletul, fără a încerca să profiți de sensibilitatea lui, îl aduci lângă inima ta și îl convingi că îți pasă atât de mult.

Îi spui ce simți pentru el, ești sinceră în orice moment, renunți la măști și la comportamente toxice. Nu vrei să te prefaci, nu ai motive să pretinzi lucruri imposibile. Alegi să construiești în loc să ai așteptări exagerate și în acest fel îl cucerești.

Îl susții atunci când are nevoie de tine, când trece printr-un moment complicat, te conectezi emoțional și empatizezi cu stările lui, cu grijile lui, cu lumea lui. Îl asiguri că nu ascunzi nimic, pur și simplu acest om contează enorm pentru tine.

Îl provoci să-ți vorbească sincer despre trecut și despre propria viață, ești aproape de el când se simte prost și când reușește ceva important. De multe ori simpla ta prezență alături este tot ce contează, este dovada că îți pasă.

Te implici la fel de mult

Nu ai așteptări exagerate, nu-i impui convingerile tale, nu pretinzi că ai mereu dreptate. Preferi să construiți împreună, să depășiți momente dificile împreună, să trăiți experiențe minunate împreună, să iubiți împreună.

Te detașezi de orice comportament manipulator, de minciuni și interpretări inutile. Vii cu gingășie și blândețe alături, îl asiguri că mai există acel sentiment profund, acel atașament sănătos, acea dorință de a fi bine indiferent de orice.

Refuză să te joci cu el, să lași loc pentru aventură, să trădezi. Ești lângă inima lui, gata să găsești soluții la probleme care apar, gata să te bucuri de fiecare clipă, să fii la fel de responsabilă și recunoscătoare. El va răspunde cu multă afecțiune.

Îl admiri pentru felul de a fi și pentru curajul din fiecare zi, îi apreciezi reacțiile și maturitatea emoțională, te inspiră prin decizii și scopuri mari, te provoacă să vrei mai mult, să riști mai mult, să ai încredere, să fii sigură că totul are rost.

Ești aproape și îi îmbrățișezi gândurile triste, nebunia și dorul. Comportamentul tău sincer, naturalețea ta, simplitatea și afecțiunea îl provoacă să se îndrăgostească de tine, să te vrea aproape, să fie acel bărbat demn și corect.

El te admiră și apreciază felul tău de a fi, înțelege că împreună aveți toate motivele să construiți o lume a voastră, frumoasă și profundă.

© De Vorbă cu Tine