„De fiecare dacă când un bărbat își lasă femeia pe planul doi, el o învață să trăiască fără el”

De fiecare dată când ne întrebăm ca bărbați de ce femeile noastre nu mai zâmbesc sau sunt triste sau când venim acasă nu ni se mai aruncă în brațe, să nu facem concluzii grăbite. Ele nu urmează să ne țină morală, nu caută ceartă și nici nu se gândesc la altul. Cel mai probabil nu vor pleca de lângă noi și ne vor iubi la fel de puternic. Și totuși uneori, când nu suntem alături, tot ce își doresc este să simtă căldura brațelor noastre și siguranța unui bărbat, iubit sau soț, care are timp și pentru ele. De asta atunci când o găsim mai rece pe femeia de alături, să ne întrebăm ce facem noi de fiecare dată.

De fiecare dată când un bărbat vine târziu acasă, fie că a fost cu prietenii sau s-a reținut cu treburi, femeia lui îl așteaptă. Chiar dacă o duc bine cu banii și nu le lipsește nimic, uneori atât de mult ar vrea să vină la timp, să ia cina în doi și să-și povestească unul altuia despre toate. Ea va râde, va fi fericită și va dori să aștepte și în altă zi. De fiecare dată când un bărbat vine târziu acasă, femeia lui învață să petreacă serile fără el.

De fiecare dată când un bărbat e rece, femeia lui tace. Uneori reproșează, alteori încearcă să vorbească despre asta, dar după ce își dă seama că e în zadar, tace. Chiar dacă ambii sunt cunoscuți și au statut în societate, uneori atât de mult ar vrea să simtă căldura brațelor lui, un sărut dat pe la spate în bucătărie, o palmă la fund și un cuvânt sincer, spus acasă. Ea va fi veselă, va răspunde la fel și va dori și-n altă zi căldură. De fiecare dată când un bărbat e rece, femeia lui învață să trăiască și fără căldura lui.

De fiecare dată când un bărbat se crede primul în relație, femeia lui se retrage în lumea ei. Chiar dacă sunt considerați pereche exemplu și toată lumea îi admiră, uneori ea ar vrea ca lucrurile să stea așa și când sunt în doi. Să fie împreună, el să fie aproape, ea să fie alături, să se susțină reciproc și să se încurajeze mereu. Să construiască o lume în care ambii vor fi regi sau ambii vor fi cerșetori și în ambele cazuri vor fi fericiți. Ea se va simți dorită, impicată în relație, apreciată. De fiecare dată când un bărbat se crede primul în relație, femeia lui învață să iasă din ea.

„De fiecare dacă când un bărbat își lasă femeia pe planul doi, el o învață să trăiască fără el.” – autor anonim