De ce unii bărbați se căsătoresc la scurt timp după ce se despart de fosta lor iubire

Erați împreună de mult timp și te gândeai deja la căsătorie. Dar într-o zi v-ați despărțit. Credeai că va reveni, dar nu a făcut-o. El a găsit pe altcineva și după câteva luni i-a și cerut mâna.

Unele femei, după ce sunt într-o relație cu un bărbat de ceva timp, cred că nimic nu mai poate anula următorul pas firesc: căsătoria. Ele se gândesc la copii, la o familie, la călătoriile în doi, la rochia de mireasă.

Iată subiectul principal al fetelor care se află în relații de lungă durată. Dacă totul se distruge, ele plâng la fiecare aniversare și speră că totul poate fi întors.

Din păcate, anume relațiile de lungă durată și sunt o capcană. Tinerii pierd timp și energie fiind într-o relație, care foarte ușor ar putea avea un sfârșit.

Problema e în confortul relației. Tinerii se tot mint, crezând că acest confort înseamnă dragoste adevărată. Dar el nu reprezintă pe departe dragostea, e mai curând un indicator al unei relații eșuate.

Vă deprindeți împreună ani de zile și într-o clipă ceva se întâmplă și nimic nu mai e la fel. Te simți prost, dar după o perioadă îți revii. E firesc pentru o relație de lungă durată. Posibil după vei găsi pe altcineva, posibil mai bun decât partenerul.

Bărbații nu pot fi forțați să se căsătorească, până când ei singuri simt că sunt pregătiți pentru acest pas. Anii petrecuți împreună nu sunt un indicator al emoțiilor sincere. Un bărbat poate decide că acea femeie este jumătatea lui chiar și după o lună. Uneori trec ani buni și el tot nu este decis.

O despărțire bruscă este un eveniment șocant pentru ambii parteneri. Pentru o perioadă de timp ei nu știu cum să reacționeze, nu-și dau seama că sunt liberi.

Femeile, încercând să învețe să se iubească din nou, pierd controlul evenimentelor. Bărbații încearcă de toate. Încercând, găsesc ceva care din nou le poate trezi interesul. Uneori găsesc o femeie de care se îndrăgostesc la nebunie și cu care se căsătoresc.

Dacă simți că nimic nu se mai poate, fugi cât mai departe și găsește dragostea adevărată. Nu forța ceea ce nu poate fi forțat. Începe să te iubești cu adevărat, să te respecți și să știi ce meriți cu adevărat.

Sursa :