De ce uneori e bine să te muți în alt oraș, să cunoști oameni noi, să începi să trăiești o nouă viață

De multe ori ne trezim în fiecare dimineață copleșiți de eșecuri, dezamăgiri și griji.

Acest lucru se poate întâmpla din cauza rutinei, a oboselii, dar și din cauza oamenilor care ne înconjoară, cu care interacționăm. Oamenii cu o energie negativă, mereu ne vor insufla o stare de spirit pesimistă și posesivă. Viața însă este ceea ce facem noi din ea. Noi suntem arhitecții ei.

Avem tot dreptul să o construim în cele mai colorate culori și să-i scoatem la suprafață unicitatea. Este nevoie doar de creativitate și curaj. Fiecare vis se poate transforma într-o realitate dacă este dorit cu adevărat materializarea lui.

Nu o singură dată te-ai gândit cum ar fi să iei totul de la început.

Un alt oraș. Alți oameni. Alte străzi și peisaje. Un oraș în care pe nimeni nu cunoști și unde ai șansa de a corecta greșeli, de a te descopri într-o altă formulă, unde poți da viață tuturor visurilor și dorințelor. Cu părere de rău, puțini dintre noi  pun în aplicare o astfel de schimbare.

Doar că, pentru a termina cu succes o sută de pași trebuie să-l faci mai întâi pe primul. Atitudinea pozitivă față de tot de ceea se întâmplă te poate ajuta să faci față mult mai ușor noilor încercări.

Alegând să pleci din cercul tău de confort, s-ar putea să ți se schimbe unele opinii, păreri, dorințe. Iar fiecare om care apare în noua ta viață poate fi un ajutor la începerea unei vieți de la zero. Totodată, dacă lupți cu sentimentul de anxietate, locurile noi te pot ajuta să-ți recapeți mintea calmă și limpede.

De asemenea, îți poți construi noi prietenii, poți încerca un nou job. Ai cele mai mai mari șanse de a descoperi locuri noi, cafenele, străzi, parcuri. Iar toate acestea te pot ajuta la întreținirea creativității, energiei și a productivității.

De multe ori, noi, oamenii ne punem nouă înșine piedici în realizarea visurilor.  Trebuie să știi că niciodată nu e târziu să faci un pas spre o altă viață.

Niciodată nu e târziu să-ți  îndeplinești dorințele și să încerci lucruri noi.

Orice s-ar întâmpla în a ta viață nu trebuie niciodată să-ți plângi de milă, ci să gândești încontinu pentru a găsi soluții. Gândește-te care e menirea ta pe acest pământ. Oricare ar fi ea, nu este aceea de a sta îngenunchiat și de a ceda. Nu lăsa viața să treacă pe lângă tine. Bucură-te de tot noul pe care îl descoperi și încearcă ca a ta minte liberă mereu să fie astfel, pentru că o minte plină de libertate poate acționa tot liber și are curajul spre lucruri noi.

Cu drag, Mary