De ce uneori bărbații pleacă de lângă o femeie pe neașteptate și fără a oferi explicații

Femeile se întreabă uneori – de ce dispar bărbaţii din viaţa lor, fără a oferi explicaţii? Există o mulţime de presupuneri pe seama acestui subiect şi putem vorbi la nesfârşit despre asta. Cel mai bun răspuns poate fi obţinut chiar de la bărbaţi. Din păcate, nu fiecare poate vorbi despre asta într-un mod transparent. Un astfel de comportament din partea unui bărbat poate apărea din mai multe motive. 

Unul dintre ele ar fi că femeia nu mai este interesantă pentru un bărbat, nici sufleteşte şi nici fizic. Dacă el ar fi fost interesat de o femeie, nu ar fi plecat. Simplu. 

Uneori, bărbaţii au anumite probleme şi atunci nu au dispoziţia necesară pentru a forma o relaţie. Femeia trebuie să înţeleagă că, din moment ce relaţia nu a trecut de etapa de probă şi doi oameni implicați în această relație nu au devenit încă foarte apropiaţi, ar fi bine să îl lase pe bărbat cu gândurile lui. La momentul potrivit, el singur va ști că este pregătit pentru o relaţie. Poate nu alături de ea, dar acest detaliu nu este problema femeii. 

În alte situaţii, bărbatul vrea pur şi simplu să îi ofere o lecţie unei femei, ignorând-o, neglijând conversaţia cu ea. 

Un bărbat ar putea apărea, dispărea, răspunde sau nu la un mesaj dacă ar avea pe altcineva. Dar sunt şi unele cazuri când bărbatul iubeşte să o provoace pe femeie. Dacă un bărbat intenţionat provoacă aceste mici certuri, iar apoi îşi cere scuze, îmbrăţişând femeia, ar putea avea o problemă de comunicare. Sau o nemulțumire pe care nu știe cum să o exteriorizeze. Sau poate că pur și simplu însă are un comportament de copil. 

Dispariția unui bărbat din viața unei femei ar putea fi o consecință a unui trecut trist în raport cu femeile. Acest bărbat fost cândva trădat, iar acum aceasta e singura modalitate prin care se răzbună pe femei. 

Uneori, unor bărbaţi le place pur şi simplu să fie singuri. Dacă femeia a fost în relaţii bune cu un bărbat, iar mai apoi el pur şi simplu a dispărut, motivele pot fi cele descrise mai sus, dar poate că bărbatul pur și simplu are nevoie de o pauză.

Dacă un bărbat iubeşte o femeie, el găseşte timp şi face orice să fie împreună cu ea. Femeia trebuie să fie  înţeleaptă şi sigură pe sine. Dacă bărbatul a dispărut din viaţa ei, nu trebuie să îşi piardă timpul pentru el. Nu trebuie să se agaţe de el şi să-i găsească mereu scuze. Un bărbat iubitor întotdeauna se va întoarce la cea pe care o iubeşte. Sau, și mai corect, nu va pleca niciodată.   

Sursa :